Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Seeking arrangement

Seeking arrangement

Seeking arrangement – Samit 1 dio

Topla je noć u centru Los Angelesa, a otprilike 75 sugar baby povezuje se uz neograničeni sushi na posljednjem katu visoke zgrade. Ukrašene su štiklama i spandexom, na ovogodišnjem Sugar Baby Summit. Vanjska saradnica naše stranice takođe je prisustvovala događaju i pripremila reportažu za naše čitaoce.
Brook Urick, član novinarskog tima stranice Seeking arrangement, traži od okupljenih da se smire. Proviruje kroz velike naočale dok prelistava pitanja koja su žene postavile na papirićima. Čini se da je Brook iznerviralo pitanje, kako pregovarate o financijskim sporazumima sa Sugar Daddies? “Sugar baby nisu plaćene. Daju im se darovi”, otvoreno kaže. “Ako želiš biti plaćen za svoje vrijeme, onda zaposli se. ” Ona savjetuje žene da se hvale “samo jednim dijelom tijela” i da pokušaju privući dečka, ali ne da očekuju muža. “Ljudi nisu na SeekingArrange -u jer žele ozbiljne veze“, kaže ona. “Morate to znati – ne žele se oženiti s nekim. ” Čini se da žene na Samitu ne brinu. Dok Brook pokušava odgovarati na pitanja jedno po jedno, gomila postaje sve hrabrija i hrabrija, prekidajući je često da ispriča svoje priče. Evo nekoliko njih koje je naša saradnica zabilježila.
Zašto djevojke postaju sugar baby
Anna, 33-godišnja je platinasta plavuša. Magistrirala je dok istovremeno radi kao erotska maserka. Korištenje Seeking arrangement pomoglo joj je u preseljenju iz Utaha u Kaliforniju – ali nikada se nije htjela osloniti na to kao na svoj jedini izvor prihoda. “Osjećala sam se tako ako dođem do te točke, onda bih mogla ugroziti svoj integritet onoga što mi je bilo ugodno da bih mogla plaćati stanarinu”, kaže ona. “I nikad nisam htjela biti na toj poziciji. ”
Djevojke se pridružuju ovoj web stranici iz mnoštva razloga – ne samo kao u Anninom slučaju. Studentski dug, najamnina, mentorstvo i stažiranje razlozi su koje djevojke navode kao opravdanje. I naravno, neki se nadaju i ozbiljnoj vezi ili mužu.
“Voljela bih pronaći nekoga tko je fina osoba, s kim se slažem i tko mi je spreman pomoći oko toga gdje želim ići u životu”, kaže 24-godišnja Katelin. “Mislim da je to više dar nekoga s kim izlazite, nego seksualna transakcija, iako je to dio toga. “
Fenomen muškaraca s moći i novcem koji koriste te aspekte kako bi privukli žene zasigurno nije ništa novo. Krajem 19. stoljeća počeo se pojavljivati fenomen poznat kao “liječenje”, u kojem trgovkinje i druge neudate žene s nisko plaćenim poslovima oslanjale na muškarce da im osiguraju novac za stanovanje, večere, u zamjenu za pratnju.
Sam izraz Sugar Daddy može se pratiti do 1920 -ih, kada je populariziran kao žargonski izraz za muškarca koji financijski podržava mlađu ženu. 2006. poduzetnik Brandon Wade pokrenuo je Seeking arrangement kako bi poslužio kao svojevrsni digitalni provodadžija. Ova web stranica sada ima 3 milijuna korisnika diljem svijeta. Dinamika i dalje ide jednim putem: dobročinitelji su muškarci, žene primatelji.

Seeking arrangement – Samit 2 dio

Seeking arrangement voli promovirati naracije pametnih mladih žena poput Jessice koje slijede aranžmane kao način da diplomiraju bez dugova. Čak su stvorili i “Sugar Baby University”, gdje nije potreban minimalni GPA (prosjek ocjena), a korisnike se potiče da se “pridruže danas i da vaše obrazovanje plati velikodušni sponzor”. Prema Seeking arrangement to nije stvarno sveučilište – korist od registracije kao studenta je u tome što besplatno dobivate nadograđeno članstvo. Jessica nije bila pokroviteljica Sveučilišta Sugar Baby ali je ipak koristila web stranicu za financiranje svog MBA (Master of Business Administration). Brzo je pronašla aranžman o kojem mnoge sugar djevojke samo sanjaju – Sugar Daddy koji nije zahtijevao seks, ali je želio pomoći joj platiti školu. “Nisam platila nikakav studentski kredit”, kaže Jessica. “Ostala mi je još jedna godina i već sam platila cijelu školarinu na jednom od tih semestara. ” Taj dobrotvor je u međuvremenu preminuo ali će zahvaljujući drugim aranžmanima diplomirati bez duga.
Koliko sugar baby doista zarade
Kad je riječ o tome koliko sugar djevojka zarađuje ili kako pregovara o svojim aranžmanima, nema pravila, pa čak ni uobičajenih praksi. Svaka veza i dogovor su različiti, a svi oni sugar baby i sugar daddy imaju različite standarde. Neke će žene ići na više spojeva ne očekujući da će dobiti naknadu za svoje vrijeme, a druge se neće ni sastati na kavi bez prethodnog plaćanja. Neke sugar baby naplaćuju po satu, neke imaju stalnu mjesečnu “naknadu”, dok druge još uvijek nemaju konkretne sporazume sa sugar daddy i oslanjaju se na “darove”, izraz koji bi značio bilo što, od gotovine do plaćanja stanarine i otmjenih večera, torbica i odmora. Neki jednostavno žele pronaći dečka ili muža koji su bogati i uspješni i ne očekuju drugačiju razmjenu. Prema statistici Seeking arrangement, prosječni sugar daddy ima 38 godina, dok prosječna sugar baby ima 25 godina. “Od jednog dobivam 1000 dolara mjesečno. Obično ga viđam dvaput mjesečno, ponekad triput”, kaže Jessica. Drugi joj šećerni tata plaća otprilike 500 dolara po posjetu, jer je neke mjesece viđa samo dva puta, dok je druge mjesece viđa više puta tjedno. Jessica procjenjuje da između vremena koje provodi na samopromociju, slanje poruka o novim potencijalnim sugar taticama, prve sastanke i održavanje stalnih aranžmana radi puno radno vrijeme. “Obično samo počinjem s osnovnom plaćanjem po posjeti. Ne naplaćujem po satu. Osjećam se ako ne mogu odraditi 400 do 500 dolara da provedu neko vrijeme sa mnom, onda nisam ono što oni žele”, kaže ona. Od trojice muškaraca koji Jessici plaćaju njezino društvo, ona ima spolni odnos samo s jednim. “Možda će do toga doći jednoga dana i s nekim od drugih ali nikad ne žurim zbog toga”, kaže ona. Njen najplaćeniji sugar daddy “ne seksualno funkcionira”, ali radi stvari poput odlaska do njegove kuće i golog boravka u njegovom bazenu. “On je stariji momak, nije oženjen. Bavio se nekretninama i voli uživati u svom novcu. ” Često putuju zajedno, ali ona uvijek zahtijeva zasebnu sobu. Svoju neovisnost pripisuje dijelom zašto je bila tako uspješna.

Seeking arrangement – Samit 3 dio

Jessica ne planira odustati kad diplomira. “Imam samo 33. Sada sam iskusnija s tim, sada je malo lakše, nije više toliko stresno kao prije. Nekada je bilo, morala bih popiti piće prije nego što sam uopće upoznala nekoga. Sada stvarno ne želim raditi za nikoga, volim kontrolirati svoju financijsku sudbinu. ”
U međuvremenu, Anna se borila da dobije dovoljno klijenata za erotsku masažu otkako su američki dužnosnici prošlog travnja zatvorili web stranicu s popisom pratnje u pokušaju suzbijanja trgovine ljudima i prostitucije. Nestanak te stranice ostavio je tisuće seksualnih radnica bez pouzdanog ili jeftinog načina oglašavanja svojih usluga, a neki su se, poput Anne, okrenuli besplatnom Seeking arrangement.
Anna kaže da u prosjeku zarađuje oko 100 USD po satu, čak i za noćenja koja uključuju seks. U usporedbi s 22 dolara po satu koje je prije zarađivala u financijskom sektoru, to je udarac ali to je ipak manje od 150 dolara po satu za senzualnu masažu koja ne uključuje seks. Emocionalni rad koji mora posvetiti traženju aranžmana također ima svoje preispitivanje. “Morate nekoga maziti, morate mu biti na raspolaganju satima i satima, i pretvarati se da ste zainteresirani za njega”, kaže ona. “Uz pratnju mi plaćate i odlazak. “
Dok su neke sugar djevojke u mogućnosti osigurati pristojan život putem web stranice, Anna se brine da traženje preko web mjesta nije siguran za žene i nije dovoljno plaćen. Na web stranicama za pratnju od osoba koje traže seks očekuje se da se potvrde na način da pokažu svoju osobnu iskaznicu, pruže informacije o tome gdje rade, pa čak i navedu reference drugih seksualnih radnica. Na internet stranicama za upoznavanje zapravo ne postoji način da se članovi provjere kao valjani ili sigurni.
Predstavnica za odnose s javnošću Seeking arrangement je rekla: “Neprestano poboljšavamo naše alate za prijavljivanje korisnika i posjedujemo više softvera za umjetnu inteligenciju kako bismo zadržali pratnju, a otklonili prostitutke, maloljetne korisnike i one koji krše naše uvjete pružanja usluge i kodeks ponašanja na našoj web stranici. Da bismo dodatno obeshrabrili te neželjene elemente, proaktivno radimo na prijavi prekršitelja policiji. “
Seeking arrangement tvrdi da biti sugar baby nije seksualni posao, savjetujući ženama da umjesto toga hodaju onom finom linijom između dobre djevojke i djevojke za iznajmljivanje. Tvrtka mora i sama zadržati taj kurs jer ako web lokacija prizna da hostira profile seksualnih radnika, riskirala bi sudbinu da bude zatvorena.
Vraćamo se na početak reportaže, nekoliko žena nastavlja ometati Brook kako bi iznijelo pritužbe. Žale se da ih iskorištavaju i da ih tretiraju “kao kurve”, te traže savjet što učiniti.
“Ako vas iskorištavaju, možda biste trebali razmisliti o vlastitom ponašanju i pomisliti: ” U redu, pa kako ću pokazati tom tipu da zapravo nisam takva? “, Kaže Brook. Ako ste u tome samo radi “džeparca”, kako zovu neslužbene financijske ugovore između sugar baby i sugar daddy, on će to osjetiti. “Nisu glupi. Imaju puno novca s razlogom. “

Seeking arrangement – Samit 4 dio

Darnel priznaje da mnogo više plaća da bude sugar dady, da mlađim ženama daje ekstravagantne darove u zamjenu za njihovo društvo – nego što bi to učinio kad bi posjećivao svoj lokalni bordel. Ovaj poslovni savjetnik jednoj je ženi dao motor od 7. 000 eura. Ta je veza trajala dva mjeseca nakon toga, kaže. “Prestali smo se postupno viđati i oboje smo krenuli svojim putem”, rekao je. U prosjeku, Darnel, koji je “ispod 40 godina” i nije oženjen, kaže da na svaku ženu potroši dosta novca na darove mjesečno. Upoznao je svih pet njih, s kojima je izlazio u različito vrijeme u posljednjih sedam mjeseci, putem Seeking Arrangement. Za razliku od konvencionalne web stranice za upoznavanje, Seeking Arrangement povezuje muškarce i žene koji se unaprijed dogovore za druženje, ili kako web stranica kaže: “sugar baby su trošak koji se mora uzeti u obzir”. Ogromnu većinu odnosa čine stariji muškarci koji plaćaju za susret s mlađim ženama. Seeking Arrangement ima stotine tisuća sugar dady prijavljenih na globalnoj razini.
Pa što Darnel ima od takvih odnosa, za koje kaže da je tražio samo “druženje”?
“Ne moram biti ono što nisam”, kaže Darnel. “Ne moram biti ono: Ohh, moram izgledati kao ljubazan i brižan gospodin. Ne, samo kažem točno ono što želim, ono što tražim, ono što jesam, a onda će to netko prihvatiti, nekome ću se svidjeti. ”
Darnel je rekao da je imao spolne odnose s nekim ženama koje je upoznao putem web stranice, ali ne sa svim.
“Znate, godinama sam koristio više drugih konvencionalnih web stranica za izlaske, ali proces je bio doista težak. Mnogo je mačaka i miševa, puno jurnjave i.. slijepe ulice”, rekao je. Žene na tim stranicama, rekao je, često su ignorirale njegove poruke.
“Dok je sada tako jednostavno i tako lako. Ne moram se čak ni potruditi. Provjerim obavijest putem e -pošte i otkrijem da svaki dan dobivam poruke od nekoga. “
Ovo iskustvo tipično je za sugar daddy koji su prijavljeni na našoj web stranici, globalno, kaže glasnogovornik Seeking Arrangementa Brook Urick.
“Glavna stvar za muškarce je pogodnost, odnos prema njihovim uvjetima”, kaže gospođa Brook, dodajući da je 40 posto muškaraca na web stranici oženjeno i zaposleni su oko svojih poslova.
“Stoga ne žele brinuti o vezi izvan vremena koje provode zajedno. Puno sugar dady možda ne žele svaki dan slati poruke, ne žele razgovarati o braku ili djeci iz braka. “Poznajem mnogo muškaraca koji su u braku 20, 30 godina, njihove supruge ne želi čuti njihove zamjerke na kraju dana. Sugar baby je spremna saslušati ih. “

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe