Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy

Sugar daddy

Sugar daddy – odnosi

Iako povremeno opravdava stereotip o bogatom, sredovječnom muškarcu koji daje darove i novac mladoj ženi u zamjenu za njezino druženje. Na osnovu našeg istraživanja identificirali smo ove vrste sugar odnosa: sugar prostitucija, kompenzirano zabavljanje, kompenzirano druženje, sugar sastanci, sugar prijateljstva, sugar prijateljstva s blagodatima i pragmatična ljubav. Sugar odnosi temelje se na druženjima, intimnosti ili drugim oblicima pažnje u zamjenu za osobnu korist (financijska potpora, materijalna dobra, profesionalno napredovanje). Ovakvi ugovori nisu ništa novo, još davnih 1750-ih godina na gejše se gledalo kao na društveno cijenjene zabavljačice iako su plaćene za zabavu muškaraca i obično bez seksa. Tijekom prva dva svjetska rata vojnici su plaćali ženama da im se pridruže na izlasku uz večeru i ples. No, većina suvremenih istraživanja usredotočuje se na transakcijski seks i seks za preživljavanje te na kompenzirane veze. Kako bi razumjeli kako sugar odnosi funkcioniraju istražili smo iskustva sugar daddy i sugar baby i da li je u tim iskustvima uključen seks i jesu li im životi bili isprepleteni s njihovim partnerima. Otkrili smo da 40% žena nikada nije imalo spolne odnose sa svojim dobročiniteljima, a one koje su imale često prave autentične veze s sugar muškarcima. Također smo otkrili da većina sugar oblika nije aranžman za igru. Prvi navedeni odnos sugar prostitucija je odnos u kome nedostaje emocija i čisto je razmjena darova za seks.
Kompenzirano zabavljanje, je popularno u Aziji, uključuje novčanu ili materijalnu naknadu za zajedničku kavu, obrok ili zajedničko prisustvovanje određenom događaju.
Kompenzirano druženje, uključuje širi opseg aktivnosti i često uključuje ženu koja se sve više isprepliće u životu sugar daddy muškarca. Ni kompenzirano zabavljanje ni kompenzirano druženje ne uključuju ništa seksualno za većinu sugar osoba
Upoznavanje sugar partnera, najčešći sugar oblik, kombinira isprepleteni život druženja sa seksom. U tom slučaju većina žena prima naknadu tjedno, mjesečno ili prema potrebi. Iznosi bi se mogli kretati od nekoliko stotina kuna do nekoliko tisuća mjesečno.
Takva vrsta “prijateljstva“ su obostrano korisni odnosi. Zapravo, ti dobročinitelji često su već dio života žena ili će uskoro postati dio njega. Sugar odnosi sa seksualnim prednostima više su nestrukturirani. U nekim slučajevima sugar dady plaćaju sve životne troškove žena, uključujući najam, račune za mobitele, odjeću, automobile i godišnje odmore.
Konačno, otkrili smo da su neke od tih veza uključivale dvije osobe koje su se nadale da će završiti zajedno do kraja života, u kategoriji koju smo nazvali “pragmatična ljubav”.
Pragmatična je ljubav izgrađena na predanosti, razumijevanju i dugoročnim najboljim interesima, poput izgradnje obitelji. S vremenom, eros se može pretvoriti u pragmu jer par raste kako bi se poštovao, prihvaćajući različitosti i učeći na kompromisima. To je vječna ljubav ukorijenjena u romantičnim osjećajima i suputniku. Ako usporedimo ovaj sugar odnos sa prvim navedenim kao prostituciju dođe se do zaključka da taj prvi sugar prostitucija kriminalizira te odnose. Mnoge žene mimo ciljanog traženja na internetu nisu namjeravale imati svog sugar daddy-a ali jednostavno su srele nekoga takvog na poslu ili tijekom neke koncertne svirke gdje su upoznale nekoga tko se želio brinuti o njima. Takvi odnosi mogu trajati desetljećima.

Sugar daddy – veze u porastu

Neki sugar daddy pružaju naknade, naime, fiksni iznos svaki tjedan ili mjesec, a neki plaćaju prema spoju. Ponekad nema konkretnog dogovora, a djevojka se oslanja na darovite hirove tatice. Neki se sugar daddy žele sastajati nekoliko puta tjedno; drugi preferiraju jednom mjesečno. Dok se tradicionalna ljubavna veza kreće od držanja ruku i maženja, sugar tatice obično traže i druženje i seks. Oni koji su više zainteresirani za druženje skloni su darovati svoje sugar baby mjesečnom potporom, a oni više zainteresirani za seks imaju tendenciju darivati ih gotovinom po spoju.
Iako je seks doista uobičajen, ne žele svi takve intimne odnose. Samopoštovanje može biti problematično pitanje za oba partnera. Sugar daddy se ne želi osjećati kao makro, a sugar baby ne želi se osjećati kao prostitutka. Sukladno tome, sugar druženje ima za cilj međusobno poštivanje partnera. To se odražava u sugar terminologiji. Doista, dok klasični ljudi govore o “naručivanju” ili “odlasku”, prostitutki, oni govore o “upoznavanju” ili “hodanju” sa sugar baby.
Novac i romantika. Sugaring uključuje primanje novca i poklona za seksualne usluge. No, dok prostitucija započinje i završava ovom jednokratnom razmjenom, sugar veze su mnogo više od toga: ono također uključuje i podnošenje romantičnih aktivnosti, ostavljajući tako otvorenu mogućnost pretvaranja u dugoročnu vezu, a u rijetkim slučajevima čak i u brak.
Sloboda sugar veze sa sugar taticom u usporedbi s prostitutstvom, omogućuje djevojci veću slobodu u izboru. Stoga, dok u prostituciji često postoje makroi koji “štite” prostitutku i lociraju joj kupce, sugar druženje nema takvih posrednika – partnerstvo se uglavnom ostvaruje putem internetskih stranica.
U sugar odnosu (iako je tipično prilično plitak) koji traje i razvija se s vremenom, omogućava partnerima da se potencijalno upoznaju i međusobno izvuku najbolje. Trajni aspekt, koji se izražava u ponašanju između seksualnih susreta, izuzetno je značajan za razvoj trajne, duboke ljubavi. S tim u vezi, sugar dady želi da njegova sugar baby ostane tu i nakon spolnog odnosa, dok prostitutka očekuje da ode nakon što je posao gotov.
Pitanja predanosti i povjerenja značajna su u romantičnim odnosima i jedva su, ako uopće postoje, prisutna u prostituciji. Predanost i povjerenje postoje u sugar vezama ali na ograničen način. Tako je broj partnera u sugar vezama mnogo manji nego u prostituciji, ali odnos je osobniji i intimniji. Gore navedene značajke također su relevantne za razliku između šugarenja i romantičnih odnosa. Romantični odnosi mnogo su složeniji, novac je manje briga, a veći romantika. Romantični odnosi nude veću slobodu u izboru partnera, a razvoj je u takvim odnosima mnogo značajniji, kao i predanost i povjerenje.

Sugar daddy – intervju 1 dio

U nekim prošlim izdanjima na našoj stranici smo razgovarali s nekoliko sugar baby, muškaraca i žena, kao i sa sugar mamama o njihovim iskustvima. Svaki naš sugovornik imao je različita iskustva s web stranicama za upoznavanje pri čemu su neke sugar djevojke bile spremne za vjenčanje sa svojim partnerima, a jedna je sugar mom razmišljala dati svom partneru “darovni fond”. Oaj put razgovarali smo sa sugar daddy čije ga je iskustvo u potrazi za aranžmanom natjeralo da preispita svoje sklonosti za sastanke i pozabavi se vlastitim problematičnim predrasudama o ženama svih dobi. U nastavku teksta pročitajte što nam je otkrio naš sugovornik, bivši sugar daddy.
Osnivač sam i izvršni direktor jedne softverske tvrtke. Razveo sam se prije otprilike 3, 5 godine, a kad je došlo vrijeme da se vratim u igru, shvatio sam da se ne mogu vratiti u konvencionalne veze. Imam 50 godina, ali vjerojatno izgledam kao da imam 38, stalno vježbam i imam mentalitet mlade osobe jer se jednostavno volim zabavljati. Skačem iz aviona, znaš? Ja sam samo jedan od tih momaka.. (smijeh).
Zašto ste se osjećali kao da se ne možete vratiti u konvencionalne veze?
Moj raspored radnih obaveza je to jednostavno zabranio. Kad sam izlazio konvencionalno, uvijek je slijedio isti obrazac: Upoznaj djevojku, izlasci, obaveza, da li im se sviđa vibra itd. Zatim započinjem moj ludi raspored putovanja i tu je užasno puno stresa, te slanja poruka u smislu: Kada se vraćaš? Gdje si? Pa sam pomislio u redu, što ako nekoga financijski podržim i kad sam ovdje da imam društvo, da imam nekoga s kim ću da uživam. Činilo mi se to kao savršeno rješenje.
Pa kako ste završili na internetu u potrazi za spojevima?
Počeo sam koristiti web stranicu jer sam mislio da je to jedini način da upoznam žene koje život nije uprljao.
Kako to mislite, zaprljane životom?
Upravo sam otkrio da kako žene i muškarci stare, postaju sve zaprljaniji svojim iskustvima. Oni stvaraju u sebi negativnu pristranost kao standardni operativni postupak. Išao sam na mnoge sastanke sa ženama u četrdesetim godinama i ono što sam smatrao dosljednim među svima njima je da su odmah tražile da saznaju kako ću ih kao ono povrijediti, čak od prvog spoja. Jedan dan sam slučajno sreo sestru od mog dobrog prijatelja na večeri, imala je 31 godinu i razgovarali smo skoro 5 sati. Razgovor je bio tako nevjerojatno osvježavajući. To mi je jednostavno bilo nevjerojatno. Pomislio sam, možda bih ipak trebao početi tražiti mlađe žene. Ali već tada mi je postalo jasno da konvencionalni spojevi neće uspjeti. Nisam se sretao s mlađim ženama u barovima u koje sam išao, nećete tamo pronaći mnogo žena koje su otvorene za izlaske s 50-godišnjim momkom. Tako sam se odlučio za web stranice za upoznavanje.

Sugar daddy – intervju 2 dio

S kim ste se tamo povezali?
Na tom web mjestu upoznao sam tri mlade žene. Prva je bila kako ih zovemo “žena unaprijed”. Dogovorili smo se da se nađemo na piću i bolje upoznamo i bila je vrlo otvorena prema meni, smatrajući me za sugar daddy i rekla mi je da će se sastajati sa mnom i spavati sa mnom zbog novca. Nažalost, to zapravo nisam ja jer trebam više emocionalne veze s nekim, iako bi ovo što kažem moglo zvučati čudno s obzirom da sam bio u tom okruženju.
Sljedeća žena bila je netko koga bih nazvao “djevojkom iz susjedstva”. Tako sam izlazio s njom četiri do pet mjeseci. Nakon dva mjeseca rekla je, ne želim više novac, jednostavno da uživam u upoznavanju tebe. To mi je zaista govorilo da ne traži dugoročnu novčanu korist i da s nekim možete imati pravi odnos u kome postoji kemija.
Što se dogodilo s tom vezom?
U sljedeća dva mjeseca razlika u našim godinama našla nam se pred nosom. Sjećam se da sam izašao na doručak s njom i neke njene prijateljice su se našle na istom mjestu, a onda sam čuo kako netko od tih njenih prijateljica šapatom pita prijateljicu do sebe, čiji je to tata? To što sam čuo nije baš nešto posebno utjecalo na mene ali vidio sam izraz njezina lica. Kad smo kasnije razgovarali o tome, rekla je da nije nužno spremna za to. Pa smo odlučili ostati samo prijatelji.
A treća mlada žena?
Treću djevojku koju iz ljutnje nazivam “plaćenica” bila je osoba koju takvu prije nisam ikad upoznao. Rekla bi sve da pomislite da vas voli. Lagala me je kako nema dečka, da ne živi s njim. Od mene je dobivala novac, darove, putovanja, a kad ju je dečko konačno izbacio, došla je puzeći do mene. Tako se nakratko preselila kod mene, a onda sam je morao smjestiti u stan. Onda sam se razbolio, dobio koronu virus i od tada je jednostavno nestala i do danas se nije javila.
Pa, s kim sad izlazite?
Djevojku s kojom se sada zabavljam, upoznao sam sasvim slučajno kada sam jeo u jednom restoranu. Ona je tada prolazila pored mog stola, u tom momentu joj je mobitel iskliznuo iz ruku i raspao se na pod u nekoliko komada. Pomogao sam joj da skupi dijelove mobitela i ukratko, na kraju je prihvatila da sjedne za moj stol i popila čašu vina sa mnom. Ona je mlađa od mene, ali zanimljivo je da njezina majka je puno mlađa od oca, pa joj ovaj koncept sugar daddy nije neobičan.
S obzirom na činjenicu da zarađujete više od svoje djevojke, podržavate li je i financijski?
Moja sadašnja sugar baby ima posao, ali nema posao koji bi joj mogao platiti način života koji joj se sviđa i kojoj ga ja obezbjeđujem jer je naravno financijski podupirem. Iz ove perspektive ako se bolje promisli, nije bilo načina da se zaobiđe činjenica da se bez novca ove moje veze nikada ne bi ni dogodile.

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe