Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sponzoruše forum

Sponzoruše forum

Sponzoruše forum – zašto su žene sponzoruše

Sponzoruše forum je internet oglasna ploča, mjesto za za raspravu na kojem ljudi mogu voditi razgovore u obliku objavljenih poruka. Sponzoruše forum djeluje kao centralizirano mjesto za neke tematske rasprave. Na ovakvom internet forumu korisnik kreira post, a njemu mogu pristupiti i drugi korisnici u bilo kojem trenutku. Objave mogu sadržavati pitanja, mišljenja, slike, videozapise, poveznice i još mnogo toga. Korisnici mogu odgovoriti na post, što stvara dijalog u kojem mogu sudjelovati i drugi korisnici. Naša stranica je takođe kreirala internet forum na razne teme, a ukoliko niste pratili naše forume, u nastavku teksta ćemo vas upoznati sa nekim postovima koji su obrađivali temu sponzoruše. Preko naše stranice vas isto tako možemo odvesti na razna web mjesta u taj svijet i dovoljno je da samo kliknete na link i da se nađete u tom svijetu zabave i upoznavanja na najboljim domaćim i svjestskim internet destinacijama. Pa da krenemo sa jednim takvim postom koji se našao na našem sponzoruše forumu.
ZAŠTO SU ŽENE SPONZORUŠE
Jeste li se ikada zapitali zašto je ženama stalo do NOVCA? Ovaj post je pokrenuo korisnik naše stranice pod nazivom „urbanist“, a u nastavku ćemo vam dočarati kako se dalje odvijala diskusija na ovu forum temu.
Korisnik #lizarking# – One traže sigurnost i stabilnost u muškarcu kako bi mogli odgojiti svoje potomke na najbolji mogući način. Novac je jedno od sredstava koje donosi sigurnost i stabilnost pa je to razlog zašto.
Korisnik #dinamički# je rekao: Škakljivo je to što žene ne gledaju na isti način kao muškarci. Muškarci gledaju na žensku ljepotu koja na zdrav način podiže potomstvo, dok žena na muški izgled gleda kao na karizmu i društvenu moć/utjecaj/status. Pa čak i ako kažete da je izgled važan, izgled je samo identifikator koji žene koriste za traženje resursa. Sve se svodi na novac i pristup resursima. Čak se i stvari poput povjerenja, dominacije, visine, višeg testosterona, smisla za humor i šarma vide kao pokazatelji društvenog utjecaja i moći. Sve vodi do resursa i vrijednosti preživljavanja. Čak i u bogatom društvu, ženi je potrebna sigurnost za njezin ego. Kako bi njezin ego napredovao, moraju je potvrditi muškarci s najvišim statusom. Čak i u utopijskom društvu u kojem svi mogu preživjeti, hipergamija bi i dalje postojala, a žene će i dalje pronaći način da razlikuju prvih 10% muškaraca. Ne postoji scenarij u kojem novac/status/moć ne dolaze u obzir baš kao što ne postoji scenarij u kojem vas debele i ružne ribe mogu napaliti. Vaše tijelo će vam izazvati mučninu što spavate s tim ženama jer vaše potomstvo ima male šanse da bude zdravo. Na isti način, žene osjećaju veliku kognitivnu disonancu spavajući s tipom niske vrijednosti zbog svojih drevnih strahova od plemenske sigurnosti i ega.

Sponzoruše forum – žene žele uspješne i bogate muškarce

Ovo je prava crvena pilula koja nekim ljudima nedostaje na ovom sponzoruše forum, kako bi shvatili realnost. Žene gledaju na društvenu moć/utjecaj/status kako bi identificirale muškarce koji imaju najviše resursa. Žene žele biti što bliže vrhu hranidbenog lanca. Izgled žene je ženska karta za RESURSE koji im pomaže da dođu do vrha prehrambenog lanca, dok su status/moć/snaga/sposobnost/inteligencija/talent muška ulaznica za RESURSE koji mu pomažu da dođe do vrha prehrambenog lanca. Muškarci se mjere potpuno drugačijim kriterijima od žena. Muškarci se mjere prema tome koliko mogu opstati u bilo kojem okruženju u kojem žive. Dečki, mjerite se koliko dobro TRPITE. Vidjeli ste to u srednjoj školi. To vidite na fakultetu. I to vidite u stvarnom životu. Tko odvlači u krevet većinu zgodnih žena? Uspješni!
Žene uvijek preferiraju najbolje muškarce. Ako ne mogu privući tog mužjaka, usredotočuju se na sljedećeg na ljestvici. Nakon toga se usredotočuju na momka s najvećim budućim potencijalom i tako dalje. Ne mogu poštovati muškarca koji je niži u lancu ishrane od njih samih. Dečki koji kažu da ih nije briga za NOVAC, kažu da ih nije briga za resurse. Da ne biste brinuli o resursima, morate biti bez ambicija. Nedostatak ambicije čini žene nesigurnima u pogledu vaše sposobnosti postizanja RESURSA što joj signalizira da ste slabijeg statusa/moći/snage/sposobnosti/inteligencije/talenta.
Ovaj sponzoruše forum na objavljenu temu imao je mnogo korisnika koji su se uključili u dijalog, a korisnik #ženskilovac# je rekao: Žene su sponzoruše jer ih je društvo uvjetovalo da to budu. Najgore je kad imaju dobar posao, a još uvijek se ponašaju kao sponzoruše.. to se zove pohlepa!
Na njegovu objavljenu poruku reagovao je korisnik #bignele# – Društvo ih nije uvjetovalo da žele novčana sredstva – stvarnost je to učinila. Djeca su skupa za odgajanje.
Uzmimo ovo u obzir: kad ne vodim svoju djevojku na godišnji odmor na neku otmjenu destinaciju, ona mi govori kako njezine prijateljice putuju u skupim limuzinama na razne manifestacije ili kako ih zabavljaju bogati muškarci desetljeća stariji od mene i koji se prema njima ponašaju doslovno kraljevski ili kako se druže u svom skupom stanu kojeg plaća taj stariji muškarac. Što bi drugo učinile najljepše žene osim uživanja u najboljem što svijet nudi? Misliš li da ću imati dovoljno argumernata da je natjeram da odustane od svih tih stvari? Ne mislite li da druge zgodne žene rade takve stvari? Ne, naša jedina šansa da zadržimo najzgodnije žene je imati novac i tako ih zadržati da budu s nama.
Korisnik #ženskilovac# – Novac je oruđe, a ne moć. Neka imaju svoj posao, vjerojatno će se spojiti s nekim tipom na poslu.. pa je briga o njima besmislena. Ipak, još jedan razlog za ŠETNJU!
Korisnik #bignele# odgovara – Ovdje ste u pravu jer 51% žena koje varaju to rade s muškarcima koje susreću na poslu, prisiljavajući muža da ode. To je razlog zašto NE ŽELIMO da rade. Novac je čista, neograničena moć. Moć za odlazak na Mars.

Sponzoruše forum – iskustvo jednog muškarca

Kao što smo ranije rekli preko naše stranice sponzoruše forum je imao raznih tema koje su korisnici pokretali, a u daljem nastavku pročitajte što se dešavalo na forumu u kontekstu iskustava nekih korisnika sa sponzorušama, a koje su podijelili preko naše stranice na sponzoruše forum.
Korisnik #noname# – Hej dečki, samo želim ovdje podijeliti svoje iskustvo. Prije svega, znam da je ona sponzoruša i da sam voljan izlaziti s ovom djevojkom znajući ishod. U osnovi, kao što je moj prijatelj rekao, pokušavajući izlaziti s nekim radi iskustva, i momak je u pravu.
Na prvom spoju mogao sam birati gdje ćemo jesti pa sam je odveo u restoran u koji inače odlazim i ona je naručila jednu od najskupljih stavki na jelovniku. Znam da sam ušao u vezu svjesno i odvojio nešto novca za potrošiti (ne da sam bogat, zapamtite, već samo u svrhu ovog iskustva). Ode iz džepa 450 kuna.
Na drugom sastanku kad smo izašli, predložila mi je da odemo u neki vrhunski francuski (ili španjolski? Ne sjećam se) restoran u kojem je naručila neko staro vino (za što nemam pojma). Ode iz džepa 650 kuna.
Do trećeg spoja pokušao sam preuzeti kontrolu tražeći od nje da odemo na štand brze hrane. Vidim joj na licu da je nezadovoljna zbog toga. Nemajući izbora, slijedila me je. Ode iz džepa 70 kuna.
Na četvrtom spoju htjela je otići u neki japanski restoran. A ni jedan koje je odabrala nisu jeftini. Ode iz džepa 350.
Nakon četvrtog spoja, držali smo se za ruke i šetali. Pitala me kakvi su mi planovi. Rekao sam joj da želim izlaziti s njom i možda se oženiti u budućnosti. Sve je prošlo ljubavno, a onda me odjednom upitala koliko imam ušteđevine za brak? Rekao sam joj da sam uštedio samo 30 tisuća otkad sam počeo raditi od prije 5 godina. Odmah sam mogao vidjeti njezinu reakciju. Rekla mi je da se ne osjeća dobro i zamolila me da je taksijem pošaljem kući. Nakon toga nikad više me nije ni nazvala. Nikad se nisam ni potrudio nazvati je prvi.
Godinama kasnije nakon što sam se oženio, saznao sam da je kupila isti stan kao i moj, samo u drugoj zgradi preko puta moje. Iznenadio sam se kad mi je prijateljica rekla kako je saznala da suprug za kog se se udala zarađuje toliko da je morala rangirati svoju potrošnju na 50 kuna za ručak dnevno kako bi si priuštila to mjesto.
Korisnik #zrela_breskva# – Mislim da nije pametno nekoga zvati sponzorušom samo zato što joj je način života drugačiji. Otvoreno i iskreno vjerujem da imate svoju ulogu jer ste stvorili presedan. pa oboje niste ispunili međusobna očekivanja.
Korisnik #CmC2303# – Od svih tvojih spojeva, gorio je džep, je li račun bio samo na nju, ili ste oboje? Ako je račun uključivao oboje, kako se to onda može klasificirati kao da je sponzoruša?

Sponzoruše forum – rasprava korisnika foruma

S obzirom da je sponzoruše forum na ovu temu iskustva imao veliki broj učesnika u raspravi, mi smo odabrali najinteresantnije poruke korisnika koji su se javljali na sponzoruše forum. Pročitajte još neka zanimljiva reagovanja koja su na ovu temu uslijedila.
Korisnik foruma #afternight# – Djevojka se zapravo suočila s istinom da ne može pronaći rudnik zlata.
Korisnik #noname# odgovara korisniku #zrela_breskva# – U redu, možda sam otišao jako daleko nazivajući je sponzorušom, ali ona radi istu stvar s drugim dečkima. I slučajno sam poznavao većinu njih i svi su mi ispričali istu priču. Pa ako joj ne odgovara naziv sponzoruša, ne znam zaista što je onda drugo. Mislim da je kojim slučajem skontala da sam u tome bio samo iskustva radi, ona bi istog trenutka prekinula. Ali najviše od svega što sam htio izvući iz ovoga je iskustvo.
Korisnik #noname# odgovara korisniku #CmC2303# – Ne, platio sam sve račune. Ona nikada nije ponudila plaćanje.
Korisnik #ranazora# – Ne želim biti snishodljiva, ali zašto biste potrošili toliko novca na ovakvo “iskustvo”? Prilično sam sigurna da imate boljih solucija na koje možete potrošiti novac.
Korisnik #noname# – Zaboravio sam nešto dodati. Drugi prijatelj se spetljao s ovom djevojkom. On joj šalje cvijeće, a ona mu je rekla: “Umjesto što mi šalješ cvijeće, zašto mi ne bi dao gotovinu? ” Ali ovaj tip je zaradio puno navaca, pa ima gotovine da je cijelu izlijepi novčanicama. Otišao je s njom na putovanje u Australiju i Havaje. Kad sam razgovarao sa svojim prijateljem, rekao mi je da nikad nije potrošila ni lipe. Čak ni pri obnovi putovnice. Očekivala je da će moj prijatelj sve to nadoknaditi. Tako su se konačno rastali kad su se posvađali oko toga da ona nikad nije ništa platila. Pitao sam ga koja mu je šteta. Džep mu je spalila za nekih 175. 000 kuna. Dovraga, s tim novcem je mogao čak kupiti Hondu Civic.
Korisnik #crna-kava# – Sponzoruša mora biti lijepa i zgodna. Znam jednu takvu koja stalno mijenja momke. Mislim da ta s kojom ste izlazili nije dovoljno lijepa i zgodna.
Korisnik #tulipan# – Dobra priča koju sam danas pročitao na sponzoruše forum.
Korisnik #entuzijasta# – Ona nije sponzoruša. Prava sponzoruša ne lupa praznu slamu. Što je još gore udati se za jednoga takvog. Ne znam u čemu je poenta ove teme.
P. S. prije mnogo godina i još uvijek je ako se dobro sjećate spoj sa sponzorušom veoma skup. Ako vam je to puno onda se oženite običnom djevojkom.

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe