Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Što je sugar daddy

Što je sugar daddy

Što je sugar daddy – Povijest

Od kako je napredna tehnologija ušla u naše domove i u svakodnevnicu življenja većina nas se upoznala sa terminom riječi Sugar Daddy. Što je Sugar Daddy ustvari? Laički prevedeno na Hrvatski jezik termin znači „Šećerni Tata“. Međutim u modernom značenju taj naziv se koristi u riječniku „sugar populacije“ i opisuje imućnog (bogatog) muškarca (uglavnom starijeg) koji se pojavljuje s financijskim beneficijama. Te njegove beneficije su namijenjene za Sugar Baby (mlada djevojka, uglavnom studentica) koju Sugar Dady dobrovoljno pomaže u pokrivanju školarine, računa i često uživa u darivanju svog partnera. Sugar Daddies postoje na tri razine. Splenda Daddy obećava partneru novac i poklone, ali često je ograničen njegovim prihodima. Slijedi Sugar Daddy koji ima u proračunu predviđenu količinu financija koju dodjeljuje svojoj Sugar Baby tjedno ili mjesečno. Posljednji je Honey Daddy koji je šlag na vrhu torte. Njegov prihod nema granica i lako može uzdržavati više Sugar partnera.
Iako je Sugar Daddy podrijetlo pomalo nejasno, jedna od referenci ponudila je razumno objašnjenje. 1908 godine, Adolph Spreckels, oženio se 24 godine mlađom ženom. Alma je očito bila prilično mlađa od njega. Supruga je Adolpha nazvala svojim „šećerom“. Očigledno je trebalo neko vrijeme da se slatki izraz prihvati. Podrijetlo termina riječi Sugar Daddy se navodi kao da se dogodilo u razdoblju od 1915 do 1920 godine. Iako je prva zabilježena uporaba bila 1926 godine. Do tada je to bio žargonski izraz za muškarca koji nudi novac ili darove mlađoj ženi za druženje ili intimu (znate na što se misli).
Roaring Twenties dali su zamah njegovoj uporabi. Eh-ha sad ulazimo u slatki svijet slatkiša bukvalno rečeno. Prodavač čokolade po imenu Robert Welch, izumio je danas poznatu bombončicu na štapiću 1925 godine. Nazvao ju je “Papa Sucker”. Ime je promijenjeno u “Sugar Daddy” 1932 godine, možda kako bi se iskoristila upotreba slenga. Popularnost slatkiša dovela je do toga da je “Sugar Baby” predstavljena 1935 godine. Ne postoji zapis o tome da se “Sugar Mama” okupila sa “Sugar Daddy” kako bi stvorili potomstvo. Mala lizalica od karamele usput je posudila ime raznim zabavama. Laurel i Hardy glumili su u “Sugar Daddies” 1927 godine. Fleetwood Mac muzička grupa uključio je pjesmu pod nazivom “Sugar Daddy” na njihov album “Fleetwood Mac” iz 1975 godine. Postoji pet drugih pjesama s tim naslovom koje su snimili isto tako različiti izvođači kao što su Jackson 5, Thompson Twins, Nina Sky i Bellamy Brothers. Lisa Kleypas napisala je roman “Sugar Daddy” iz 2007.
Ako vjerujete da je izraz izblijedio iz naše uobičajene upotrebe, ukucajte u Google pretraživač što je Sugar Daddy i uvjerit ćete se da ima mnogo web stranica koje oglašavaju “Sugar Daddies”. Očigledno, neki su spremni osigurati školovanje za svoje Sugar Babies kao „zaslužne studentice”.

Što je sugar daddy – Splenda daddy, Honey daddy

U današnjoj zdjeli slatkiša, šećer može doći u više oblika. To može biti dodatak, to može biti ekstravagantan dar, to može biti iznenađenje tjednog odmora u ljetovalištu s pet zvjezdica na Maldivima. Sugar također nadilazi materijalna dobra – druženje, mentorstvo, pristup i utjecaj također su načini na koje se Sugar Daddy udvaraju svojim Sugar Babies. Kad smo već kod toga što je Sugar Daddy, recimo da i također dolaze u mnogim oblicima. Zajednica Sugar Daddy obuhvaća širok raspon dobi, djelatnosti, razine obrazovanja, tjelesnu spremnost i drugo. Dok su mainstream mediji oslikali posebnu sliku tipičnog Sugar Daddyja-to ćemo prepustiti vašoj informiranoj mašti, možda nećete znati da čak i vaš susjed uranja u te Sugar vode. Ako vas radoznalost obuzima što je Sugar Dady, pročitajte u nastavku teksta.
OSNOVE – Definicija označava Sugar Daddy kao dobrostojećeg, obično starijeg muškarca koji izdržava ili raskošno troši na ljubavnicu, djevojku ili dečka; velikodušan je dobročinitelj nekog cilja ili pothvata. Ali što je Sugar Daddy? Prema rječniku slenga Sveučilišta u Pittsburghu, “sugar” je bio uobičajena zamjena za “novac” koji datira još od 1862 godine i često se odnosi na gotovinu potrošenu na užitke, lako dobiveni novac ili obilje kapitala.
SPLENDA DADDY – Sve češće čujemo i čitamo na internetu o osobama koji pronalaze Sugar tatice, koji će s velikim iznosima raspoloživog prihoda i snažnom željom dovesti sa sobom mladu, atraktivnu ženu kamo god pođu, pomoći je u financiranju školovanja, stanarine i troškova slobodnog vremena. No, kako vrijeme odmiče, čini se da ti muškarci zarađuju sve manje novca i daju svojoj Sugar djevojci sve manji godišnji prihod jer postaju nešto čega se sve Sugar djevojke plaše, a to je Splenda tate. Ali što je zapravo Splenda Daddy?
– Muškarac koji nastoji biti Sugar Daddy, ali jednostavno nema sredstava za to.
– Stariji muškarac koji izlazi s mlađim ženama, ali nije ni približno tako bogat kao Sugar Daddy.
– Kad tip s kojim izlazite nije bogataš, ali vas ipak pokušava razmaziti.
Baš kao što je Splenda umjetno sladilo, za razliku od pravog šećera ili agave, Splenda Daddy je u osnovi umjetni Sugar Daddy koji nema dovoljno sredstava da vas pravilno razmazi.
HONEY DADDY – je renesansni čovjek, dobar i vrijedan gospodin koji voli društvo lijepih i zgodnih Sugar djevojaka, studentica i ne smeta mu što su puno mlađe da bi bile u njegovom društvu. On je bogat i zarađuje jako dobro, financijski je stabilan, možda ima ulaganja (kuću ili dvije), lijep automobil i uvijek se bavi svojim poslom. Razmazit će damu s kojom je u vezi i nikada nije sebičan. Poznat kao vrlo inteligentan, obično mlađi od 60 godina, općenito zgodan i obično želi diskretan sastanak na lijepom mjestu, poput hotelskog salona s 5 zvjezdica za piće ili večeru, moguće da posjećuje vrhunske noćne klubove. On je obožavatelj medenih spojeva i iskrenog otkrivanja za obostrano korisne odnose.

Što je sugar daddy – Iskustvo 1.

U nastavku ovog odlomka pročitajte što je Sugar Daddy iz iskustva 23-godišnje Sugar Baby studentice koja je imala vezu sa nekoliko starijih Sugar Daddies.
Većina Sugar tata želi se osjećati kao da su privlačni, pa čak i ako me emocionalno ili fizički ne privlače, moram to ipak donekle lažirati. Do sada nisam imala situaciju da sam se previše vezala za Sugar Daddy-a, osim na prijateljski način. Teško je održavati taj emocionalni zid cijelo vrijeme, pogotovo jer idete na sastanke i cijelo druženje. Ovisi o raspoloženju i situacije. Međutim, prije nego što uopće izađem na spoj, uvijek tražim da mi razjasne što žele, tako da nisam zatečena. Uvijek je drugačije i nikad ne znam što mogu očekivati od svakog sugar daddy-a kojeg sretnem. Većina njih želi „zrele” stvari, ako ne odmah onda na kraju.
Počela sam ovo raditi s ekskluzivnim aplikacijama i web stranicama i tada nisam znala u potpunosti što je Sugar Daddy, mada sam znala osnove da su to uglavnom stariji muškarci. Nisam se odmah upustila u spojeve nego sam „učila“ od drugih kroz njihova iskustva što bi to za mene bilo dobro, a što ne. Zatim sam svoju aktivnost proširila na redovne aplikacije za zabavljanje i postavljala sam limite godina za spojeve uglavnom sa starijim muškarcima, kako bi mi pomogli svojim sredstvima za fakultet.
Jednom sam dobila 800 eura za noćenje u kući Sugar Daddy-a. Bila je to odluka apsolutno u zadnji čas jer sam tada bila na izlazu s prijateljima, ali za 800 eura izašla sam iz diskoteke kroz nekoliko minuta. Moji prijatelji znaju što radim pa su vrlo razumljivi, samo su me natjerali da im sutradan kupim doručak.
Sugar Daddy koji želi suputnika najvjerojatnije će biti spreman redovito plaćati naknade, sve dok ste mu dobro društvo. Druga vrsta Sugar Daddy-a su oni koji se žele sastati s vama samo radi spojeva i plaćaju vam po spoju. Prednosti ovoga su što niste vezani ni za jednog Sugar Daddy-a i možete ići na mnoge sastanke s različitim Sugar tatama u slučaju da vam je potreban hitan novac, umjesto da čekate džeparac. Uglavnom svi oni dugoročno očekuju neku vrstu seksualne usluge. Neki žele samo seksualne usluge, a neki žele biti s nekim u malo romantičnijem smislu, poput djevojke ili kao pratitelja.
Najbolje iskustvo koje sam ikada imala bilo je s ovim zadnjim Sugar tatom koji je bio sjajan i koji se osjećao usamljeno jer je bio razveden. Bio je vrlo velikodušan sa svojim novcem. Davao mi je i blagdanske bonuse. Vezala sam se za njega na način na koji bih to učinila s prijateljem i mogla sam se zateći kako na njega iscrpljujem svoje misli i emocije, a on je činio isto. Osjećala sam se vrlo mirno razgovarajući s njim kao i on samnom i bili smo jako zahvalni jedno na drugom.

Što je sugar daddy – Iskustvo 2.

Sugar Dadies postoje već stoljećima. Zapravo, postojanje fenomena datira još u 19. stoljeću, gdje je način života neudanih žena s nisko plaćenim poslovima muškarci financirali u zamjenu za njihovo društvo. Čak i danas, Sugar tatice pomažu mladima da poboljšaju njihov način života. Zapravo, zahvaljujući financijskoj podršci i rastućoj nezaposlenosti uzrokovanoj pandemijom, sugar tatice su postali način bijega i pomoći mladim ljudima diljem svijeta.
„Vjerojatno bih lagao kad bih rekao da je ovo altruistično, ali kako ja to vidim, radije bih da moj novac ide nekome tko me cijeni, umjesto da sve uprskam u striptiz klubu. “ Ovo je rekao Daniel sugar daddy u razgovoru sa saradnicom naše stranice. Što je sugar daddy i kakve su njihove aktivnosti pročitajte više detalja u nastavku teksta.
Daniel je krenuo na internet sugar spojeve kako bi pronašao aranžman koji bi odgovarao njegovom užurbanom rasporedu nakon što se 2016. godine rastao od supruge. Za njega je privlačnost dobročinitelja ukorijenjena u osjećaju dobrog pomoći nekome s manje iskustva ili mogućnosti.
„Moja sugar baby imala je problema u karijeri ”, rekao je. „Pridružila se tehnološkoj tvrtki ali joj se posao nije svidio. Trebalo joj je puno smjernica, koje sam joj mogao dati zbog svog tehnološkog podrijetla. ” Daniel je govorio o tome kako njegov financijski položaj i veze mogu pomoći ubrzati karijeru njegove sugar baby, tako da je postao i spasonosna milost u prvim mjesecima zatvaranja prošle godine, zbog pandemije. „Njezin otac iznenada je preminuo dok je cijela država faktički bila u izolaciji i za nju je to bilo jako teško vrijeme. Mogao sam joj pomoći pružanjem prijevoza i novca, kao i pružanjem emocionalne podrške. ”
„Iako je kompleks spasitelja jedan od načina da se objasni privlačnost sugar dady-a, mnogi također uživaju u prednosti kada su u pitanju transakcijski odnosi. Sugar tatice osjećaju se dobro kada mogu pomoći drugima da postignu nešto što njihove obitelji inače nisu mogle učiniti. Iako ovo može biti spasiteljski kompleks, može biti i moćna stvar. U početku sam se znao brinuti da me moje sugar djevojke žele samo zbog mog novca”, priznao je Daniel, rekavši da je, iako je u početku bio nesiguran kao sugar daddy, postupno je počeo prihvaćati te aranžmane koje dolaze s takvim očekivanjima.
Iako neki mogu reći da je biti sugar daddy samo po sebi seksualni fetiš, za neke je to fizičko zadovoljstvo koje dolazi s razmjenom novca i postaje glavni razlog da se upuste u sugar veze.
„To je nešto poput poboljšane verzije igranja uloga koje uključuju igru bez prostitucije i makroa”, rekao je Daniel i priznao da mu je zadovoljstvo platiti nekome da sexualno dominira njime i koje ga može dovesti do intenzivnih orgazama.
“U konačnici, to je sigurniji i sporazumniji dogovor koji omogućuje objema stranama korist, dok prostitucija obično služi samo u korist ili zadovoljstvo jedne osobe“, rekao je na kraju Daniel čije iskustvo nam je pomoglo da više saznamo što je sugar daddy.

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe