Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar baby Hrvatska

Sugar baby Hrvatska

Sugar baby Hrvatska – sugar spoj

Pretpostavljamo da ste upoznati sa značenjem riječi Sugar Baby ali za naše čitaoce koji se prvi put susreću sa ovim terminom riječi ponovit ćemo definiciju. Sugar Baby je netko, obično mlada osoba, koja ide na sastanke sa imućnim muškarcem, (obično starijim) u zamjenu za novac, darove, mentorstvo ili putovanje. Takvi muškarci se nazivaju Sugar Daddy i oni unajmljuju Sugar Baby za ove spojeve. Za one čitaoce koji poznaju suštinu sugar svijeta i ako ste recimo spremni da više znate o djevojkama koje se bave sugar spojevima, vjerojatno ste ukucavali u internet pretraživač Sugar Baby Hrvatska, u namjeri da suzite područje koje vas zanima. Međutim pitate se da li je sugar zabava u Hrvatskoj legalna? Shodno našim istraživanjima u nastavku teksta ćemo obraditi ovu tematiku. Izlasci na sugar spojeve je obično čin ekonomski slabije strane (Sugar Baby) koja ulazi u (romantičnu) vezu s ekonomski jačom strankom (Sugar Daddy) radi materijalne koristi, nije neuobičajena pojava u modernom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Naš tim je došao do interesantnog podatka bazirajući se na otvorene profile konkretno hrvatica koje su na web mjestima za upoznavanje istakle Sugar Baby Hrvatska i da su studenti. Samo u 2019. godini više od tisuću hrvatskih studenata bili su Sugar Baby. No je li to legalno? I ako da, što je to? Na prvo pitanje može se odgovoriti tek nakon što se odgovori na drugo pitanje. To dvoje ćemo stoga redom razmatrati.
1) Sugar spoj u Hrvatskoj (pravno govoreći)
Ono što mnogima prvo pada na pamet vjerojatno je prostitucija. Zanimljivo je da web stranica za traženje sugar partnera Seeking Arrange isključuje upotrebu svoje web stranice za prostituciju (ali i pratnju) izričito u svojim Uvjetima korištenja. No, korisnici ne moraju nužno poštovati ono što kaže u ovim terminima i valja napomenuti da je to vjerojatno preventivno pravno pokriće same web stranice budući da djeluje u više od 130 zemalja (takođe iu Hrvatskoj), a prostitucija nije legalna u svim tim državama. Nadalje, njihova web stranica ne spominje izričito „spol“ u svojim opisima – umjesto toga, govori o odnosima, praćenju i druženju, na primjer: „Tamo gdje sugar baby uživaju u luksuznom životu mazeći ih finim večerama, egzotičnim putovanjima i dodacima. Zauzvrat, Sugar Daddies ili Mommas pronalaze lijepe članove koji će ih pratiti u svakom trenutku. ” Ovaj navod smo prenijeli od te stranice za upoznavanje koji stoji u naslovu „O nama“. Neki odnosi između sugar baby i sugar daddy mogu biti neseksualni, ali jasno je da nisu svi. No naša će definicija morati prihvatiti obje verzije ove nove vrste odnosa. Dakle, gdje sugar spoj pada u pravnom okviru?
Odnosi između sugar daddy (skraćenica SD) i sugar baby (SB) ugovorne su prirode: SB obećava druženje i potencijalno seksualne odnose u zamjenu za materijalne beneficije koje obećava SD. Jasan ugovor. No, što točno SB obećava i što točno SD plaća? Je li to seks? Je li to netko ko sjedi preko puta vas za stolom za večeru? Ili netko tko s vama svake nedjelje šeta parkom?

Sugar baby Hrvatska – je li sugar zabava legalna

Prostitucija: Ako bi SD pružio obećane materijalne beneficije izričito u zamjenu za seksualne odnose, to bi bio slučaj prostitucije. S obzirom na to da, za razliku od tradicionalnih aranžmana prostitucije, sugar spoj ne zahtijeva uvijek postavljanje određenog iznosa (obično u obliku naknade), ali omogućuje SD-u da jednostavno „plati“ u darovima za koje se SD odluči. Ne postoji nužno utvrđena cijena za određenu aktivnost koju SD i SB poduzimaju (uključujući sve aktivnosti seksualne prirode). Stoga je otvoreno tvrditi da, osim ako se SD i SB izričito ne dogovore da je seks dio aranžmana i uvjet da SB primi obećanu materijalnu korist, seks zapravo nije jedna od usluga koje ugovorno pruža SB. Hoće li se ugovor o sugar spoju kvalificirati kao sporazum između prostitutke i mušterije, ovisi o točnom sporazumu sklopljenom između strana.
Pratnja: to je samo pružanje usluga u obliku praćenja korisnika. Usluge pratnje ponekad uključuju i aranžmane prostitucije, ali takvi su aranžmani uključeni u prethodnu kategoriju. Za potrebe ovog članka, ova kategorija samo uključuje ne-seksualne aranžmane, poput dogovora za večeru. Takvi aranžmani ipak mogu završiti spolnim odnosom stranaka, ali to ne bi bio dio njihovog ugovornog odnosa, već samo rezultat njihovog društvenog odnosa.
Suživot: Kao što smo već prethodno rekli na temu Sugar Baby Hrvatska, aranžmani o sugar spoj šemi mogu čak imati oblik dogovorenog zajedničkog života između SD i SB. U tom slučaju vjerojatno je ugovorni odnos stranaka bio u jednoj od gore navedenih kategorija uz sporazum o suživotu kategorija. Na primjer, ekonomski jača strana (SD) mogla bi upotrijebiti sporazum o suživotu za zaštitu svog doma koji sada dijeli s Sugar Baby.
2) Je li sugar zabava u Hrvatskoj legalna?
Sada kada smo naše djevojke koje se na internetu predstavljaju kao Sugar Baby Hrvatska stavili u različite ugovorne scenarije, ostaje pitanje: je li to legalno? Kratak odgovor je DA. Pratnja u ograničenom smislu o kojoj je već bilo riječi gore ili zaključivanje sporazuma o suživotu nije protuzakonita. No, razmjena usluga i materijalnih koristi može biti problem u vezi s načinom nastanka aranžmana. Shodno Zakonu u Hrvatskoj namjerno izazivanje ili poticanje na prostituciju je nezakonito: Osoba čini prekršaj ako – (a) namjerno izaziva ili potiče drugu osobu da postane prostitutka i (b) to čini radi ili u očekivanju dobiti za sebe ili treću osobu. Kada je Hrvatska u pitanju i Sugar Baby djevojke, one se mogu pronači uglavnom preko internet stranica za upoznavanje, na kojim ćete lako pronaći neku od sugar baby koja vam se čini iznimna za vas. Nije važno tražite li nekoga za partnera, ženu ili možda životnog partnera – tamo se nalazi sugar baby koja čeka na vas.

Sugar baby Hrvatska – pravila

One osobe koje su upoznate s sugar svijetom znaju da su glavni protagonisti ovog čudesnog svijeta zabave i glamuroznog života Sugar Baby i Sugar Daddy. Veta između SB i SD je uglavnom odnos između starijeg imućnog SD i mlade SB koja je nagrađena financijskom ili materijalnom podrškom od SD poznato je da su takve veze veoma uspješne. Ukoliko ste se odlučili upoznati neku takvu djevojku dovoljno je da u internet pretraživač ukucate Sugar Baby Hrvatska i dobit ćete mnogo rezultata, a koji se odnose na web mjesta za upoznavanje. Preko naše stranice brzo i direktno vas možemo odvesti u taj čudesni svijet zabave gdje vas očekuje nezaboravno iskustvo upoznavanja hrvatica, a koje se jednostavno deklarišu kao Sugar Baby. Sve što se od vas zahtjeva je da kliknete na link koji se nalazi na našoj stranici i već u narednom koraku ste na mjestima za upoznavanje. Kada se budete našli na jednom takvom web mjestu shodno našoj ponudi, pretpostavimo da ste se odlučili biti jedna poput mnogih Sugar Baby Hrvatska koje se tamo nalaze i nude druženje i intimnost starijim muškarcima, želimo istaći da postoje i neka ključna pravila ako se odlučite na taj korak.
Prvo od sugar pravila za Sugar Baby je ostati realan. Uspješni muškarci traže Sugar Baby s razlogom i morate ostati u skladu s tim. Jasno iznesite uvjete i detalje svoje veze kako biste od prvog sastanka znali kako će to ići. Prirodno je razviti romantične i privržene osjećaje prema svom Sugar Dady ali to također morate držati pod kontrolom. Društvo sa Sugar Daddy razlikuje se od običnih izlazaka. Ne zaboravite provjeriti svoje emocije i pobrinuti se da se ne pretvore u nešto s čime niste htjeli započeti ni vi ni vaš Sugar Daddy.
Najbolji način da postanete uspješna Sugar Baby Hrvatska je da imaš samopuzdanja. Ako znate da ste zgodni, intrigantni i sveukupno fantastični suputnik i on će vjerovati u to. Zauzmite se za sebe i ne pristajte na druženje ako to nije nešto što i vi želite. Svaki potencijalni Sugar Daddy trebao bi zaintrigirati i zainteresirati i vas, inače iskra se nikada neće desiti. Znajte što zaslužujete i pobrinite se da to i dobijete.
Naučite kako se pravilno provjerava mrežni profil prije sastanka i obratite se zajednicama drugih Sugar Beby-ja kako biste potražili savjet, osobito kada ste tek novi. Pobrinite se da netko koga poznajete u stvarnom životu zna gdje ste, čak i ako ne zna sve detalje u vezi spoja. Ponekad se čini jednostavnije čuvati ove stvari u potpunoj tajnosti od prijatelja i obitelji, ali time ćete ostati i ranjivi u slučaju da nešto pođe po zlu.
Iznad svega, pobrinite se da koristite zdrav razum i vjerujete svom duhu. Ako vam se nešto čini nesigurno, nema srama malo se povući. Najvažnije je nastaviti se zabavljati i ostati siguran. Ne riskirajte ništa što vam nije ugodno i oslonite se na ove naše praktične savjete kako biste bili sigurni da će vaš pohod na sugar veze dobro proći.

Sugar baby Hrvatska – iskustvo

Kada sam od svog šefa, urednika ove stranice dobila temu za pisanje Sugar Baby Hrvatska i nakon kraćeg razmišljanja odakle početi, došla sam na ideju da je najbolja stvar pronaći neku od naših djevojaka koje se nalaze na web stranicama za upoznavanje. Nakon jednog dana potrage iznenadila sam se na činjenicu da se na tim stranicama nalazi puno mladih osoba iz Hrvatske, kako djevojaka, isto tako i muškaraca, mada u manjem procentu. Poslala sam poruku jednoj djevojci koja se naziva Amarela i koja je imala kratki tekst u opisu profila, a koji glasi: „Sugar Baby Hrvatska – atraktivna plavuša nudi društvo ozbiljnom, pažljivom i darežljivom Sugar Daddy-u. “ Predstavila sam se i zamolila je da podijeli svoje iskustvo sa čitaocima i onim djevojkama koje imaju namjeru postati Sugar Baby poput nje. Na moje zadovoljstvo, a nadam se i vaše, pristala je, te u nastavku teksta pročitajte „iz prve ruke“ iskustvo jedne hrvatske Sugar Baby.
Prije nekoliko godina, tadašnja cimerka mi je rekla za web stranicu na kojoj se mogu povezati kao Sugar Baby s nekim imućnim Sugar Daddy. To mi se činilo pametnijim od izlaska na redovne sastanke – i nisam imala što izgubiti. Tako se prijavim na web stranicu za upoznavanje. Napravila sam profil, stavila neke slike i opisala sebe i kakav aranžman tražim.
Primjeti se da ste novi profil i onda krenu pljuštati poruke. Vjerojatno ćete dobiti poruke kao ono: “Hej, što ima? ” i mnogo nekih dosadnih pitanja jer se neki dečki vole zagrijati prije nego počnu biti konkretniji.
Na prvom sastanku s potencijalnim Sugar Daddy nisam znala što mogu očekivati. Ali pokušala sam to tretirati kao poslovni sastanak i otići na njega. Spojevi su poput običnih sastanka s nekim koga po prvi put upoznajete ali s razlikom da kao Sugar Baby idete na spoj s nekim ko je puno stariji i ima puno novca. Mjesta na kojim sam bila na spojevima su popularni hotelski barovi ili miran, intiman restoran, obično za stolom u kutu jer Sugar Daddy vole biti diskretni. Ponekad to završi samo kao jednokratna stvar, ono što mi nazivamo „plaćanje za igru”, jer se možda ne slažete ili tako nešto. No, ono što idealno želite je dugoročni aranžman s mjesečnom naknadom jer oboje možete odrediti koliko se često želite viđati i kolika će biti naknada. Neki Sugar Daddy očekuju da ćete biti dostupni cijelo vrijeme; neki vas žele vidjeti samo jednom mjesečno. Vaša stopa naknade može varirati od “po dogovoru” do nekog navedenog iznosa mjesečno. Kada sam ja u pitanju i kako sam postajala sigurnija i spoznala svoju vrijednost, moja naknada koju sam zahtjevala bila je vremenom sve veća. Uvijek trebate ciljati visoko. Uvijek se može pregovarati. Doista vam tvrdim da se ne radi uvijek samo o seksu. Većina mojih odnosa bili su zapravo platonski i ako su neki Sugar Daddy dobili spolni odnos sa mnom, to je zato što su me privlačili.

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe