Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar baby Zagreb

Sugar baby Zagreb

Sugar baby Zagreb – uvodni dio

Bez obzira na društveni status, dob ili spol, mnogi od vas čitalaca naše stranice su upoznati sa značenjem Sugar Baby ali ponovit ću kratku definiciju znaćenja zbog onih čitalaca koji nisu upoznati. Konkretno na temu Sugar Baby Zagreb, termin izraza označava uglavnom mladu djevojku koja traži spoj sa starijim imućnim muškarcem u zamjenu za druženje, poklone, putovanja i financijsku potporu. Tragom teme Sugar Baby Zagreb, na internetu sam pronašla nekoliko web mjesta na kojem možete upoznati i kontaktirati mlade djevojke iz Hrvatske, a koje sebe nazivaju Sugar Baby. Na jednoj od takvih stranica koja podupire Sugar Baby samo u gradu Zagrebu vas čeka 237 Sugar mladih djevojaka. Preko naše stranice takođe možete brzo i jednostavno odabrati neku svoju Sugar Baby i da recimo putujete zajedno ovog ljeta, a sve što treba je samo jedan klik na link koji se nalazi na našoj stranici.
Ja sam isto uradila kad sam se pripremala da obradim ovu temu, s obzirom na činjenicu da u gradu Zagrebu postoji mnogo mladih djevojaka kojih svakim danom ima sve više u ovom zanimljivom i glamuroznom sugar svijetu. Svjesna činjenice da na ulici ili nekom mjestima u gradu neću moći razgovarati s Sugar Baby, otvorila sam profil na jednoj od tih stranica za upoznavanje. Kao što sam već napisala zatekla sam mnogo lijepih i atraktivnih djevojaka iz Zagreba na ovom web mjestu i posrećilo mi se da sam nakon slanja poruka nekim od tih djevojaka, u kojima sam se predstavila kao novinarka koja istražuje ovaj fenomen, dobila i par odgovora koje ću sa vama podijeliti.
U gospodarstvu koje se još uvijek bori, a posla je malo, osobito za studente s kratkim životopisima, Sugar Baby način je za studente poput Josipe da plate troškove školarine.
“Umjesto da morate birati između odustajanja i zaposlenja. ovo je održiva opcija”, rekla je Josipa 23-godišnja plavuša iz Zagreba. “Plaćeni ste da postanete suputnik. Dobivate poslovni smisao i kontakte. ”
Za Josipu je Zagreb idealno mjesto u kojem je preko interneta upoznala nekoliko darežljivih Sugar tatica koji su nadopunili njezin oskudni budžet kao studenta. Radila je kao konobarica u baru i jedva je mogla plaćati sve troškove koje je imala.
“Izlazila sam na nekoliko sastanaka. Bili su stariji i neprivlačni i jednostavno se nisam htjela dovesti u takvu situaciju”, rekla je Josipa. “Da smo ikada bili intimni, osjećala bih se povrijeđeno. “
Zatim je upoznala drugog Sugar Daddy-a, 42-godišnjeg investitora koji se nedavno preselio u Zagreb. Josipa ga je smatrala privlačnim, osobito u usporedbi s drugim muškarcima.

Sugar baby Zagreb – iskustvo Josipe

„Prvi spoj je prošao jako dobro. Otišli smo u vinski bar. Rekao je da mu se jako sviđam, rekla sam i ja isto za njega“, prisjetila se Josipa. „Nisam rekla: Trebam tvoj novac. To je bila neizgovorena stvar. “
Ubrzo nakon toga zamolio ju je da mu bude Sugar Baby. Kupio joj je skupu odjeću i zamolio je da spava u njegovoj kući jednom do dva puta tjedno. Ona je to i učinila. Josipa je prvo plaćena u kešu, a zatim putem izravnog pologa. Bila je zadovoljna novcem, ali se nije voljela osjećati kontrolirano.
“Osjećala sam da me kupio i da sam njegova. Počeo mi je govoriti koliko šminke mogu nositi, kako mogu nositi kosu”, rekla je Josipa. “Zahtjevao je da nosim ove previsoke štikle i ovu preusku haljinu. ” Upoznao ju je s svojim prijateljima, a Josipa je lagala o tome kako su se upoznali. Nastavio je očito flertovati s drugim ženama u njezinoj prisutnosti, rekla je. Zatim joj je rekao da joj želi smanjiti “džeparac”.
“Potražit ću nekoga tko mi to može priuštiti”, rekla mu je Josipa. Počeli su se svađati oko odjeće. Nakon četiri mjeseca prekinuo je s njom SMS-om. Bila je ozlijeđena, ali nije iznenađena što je to završilo jer iz sugar veze bilo koja strana može izaći kad poželi bez objašnjenja drigoj strani. Jednostavno takav je sugar dogovor odmah na početku sklapanja dogovora.
Mjesec dana nakon prekida, Josipa se ponovno dodatno aktivirala kao Sugar Baby Zagreb na web mjestu za upoznavanje, ali rekla je da sada nikada ne bi pristala biti Sugar djevojka samo jednog Sugar Daddy-a. Njezin posljednji sastanak bio je vikend koji se plaćao sa svim troškovima u jednoj ekskluzivnoj turističkoj destinaciji, u otmjenom hotelu. Za svoje vrijeme za taj vikend s tim Sugar Daddy dobila je 3. 000 eura.
Na moj upit ima li saznanja kako prolaze druge naše djevojke kao Sugar Baby Zagreb, Josipa je rekla da poznaje neke djevojke koje su u sugar vezi od dva mjeseca do nekoliko godina, a poneke djevojke završe i brakom.
“Sve varira”, rekla je. “To je isto kao izlasci. ” Josipa je rekla da ju je iskustvo doista promijenilo. Izlasci s dečkima njezinih godina privlačni su, ali ne želi vezu.
“Nakon ovog iskustva kao Sugar Baby Zagreb, to bi bilo kao da imate besplatan seks”, rekla je Josipa. “Sada imam ovakav poslovni mentalitet: koliko imate i što možemo riješiti? “

Sugar baby Zagreb – Lana 1 dio

Kao i kod redovitih izlazaka, ako zaronite u sugar način života bez ideje o tome što želite, vjerojatno ćete biti razočarani. Želite li novčani dodatak i imate li na umu određeni iznos? Želite li određene račune pokriti? Želite poklone, kupovinu i putovanja? Ključna je jasna predodžba o tome kakav odnos želite. Što kažete na stvarni dio spojeva – volite li izlaziti sa starijim muškarcima? Da li vas privlači to što su Sugar tatice stariji od žena s kojima izlaze? Koliko vremena želite provesti sa svojim Sugar Daddy-em? I pitanje na kraju, daje li vam trenutni način života slobodu da to učinite?
Ova pitanja koje sam prethodno navela produkt su mog razgovora sa 35-godišnjom Lanom, koja se poput Josipe predstavila kao Sugar Baby Zagreb na web mjestu za upoznavanje starijih imućnih muškaraca koje u sugar zajednici nazivaju Sugar Daddy. U nastavku teksta pročitajte što poručuje ova iskusna Sugar Baby Zagreb, drugim djevojkama koje se bave ovim načinom življenja ili to žele postati.
U ovih šest godinai otkako sam postala Sugar Baby Zagreb kao moje odredište, započela sam vezu s muškarcima koji mi plaćaju u kešu za spoj i koji su mi kupili cipele i odjeću od dizajnera koje si nikad nisam mogla priuštiti. Večerala sam u skupim restoranima, a mi smo i dalje odlazili gladni. Vikende sam provodila ušuškana u hotelima s pet zvjezdica, lijeno naručujući poslugu u sobu. Dok sam uživala u skupim večerama i boravku u otmjenim hotelima, na kraju sam tražila prijateljski odnos koji osigurava novčani dodatak. Neki muškarci ne žele davati džeparac, a ja izbjegavam susrete i izlaske s tim muškarcima, koji se često nazivaju “iskusni sugar daddy”.
Željela bi istaći da je loša ideja ovisiti o sugar spojevima kao primarnom izvoru prihoda, jer zapravo nikad ne postoji jamstvo stabilnosti. Osim toga, financijski očaj čini vas ranjivom na zlonamjerne muškarce koji nemaju namjeru biti istinski sugar daddy ili bi to moglo utjecati na to da izlazite s muškarcima s kojima inače ne biste razmišljali o vezi.
Uobičajena je praksa usvojiti šećerni identitet odvojeno od svog identiteta u stvarnom životu. Moj internetski profil koristi generičko ime i ne otkrivam svoj pravi identitet – čak i nakon što u nekim slučajevima osobno upoznam svog sugar daddy-a.
Drago mi je što to činim budući da je svaki sugar daddy kojeg sam srela na sličan način čuvao svoj identitet. Predlažem stvaranje alter ega za svakoga tko razmišlja o pokušaju bilo kakvih internetskih spojeva. U istom smislu, prijavio sam se za nekoliko aplikacija za anonimne poruke, kao i za lažni broj. Popularne aplikacije za razmjenu poruka za “premještanje razgovora na web stranici” uključuju WhatsApp, Kik, Snapchat i WeChat, no telefonski je broj često poželjna metoda. Predlažem da se anonimnom računu e -pošte priloži broj Google Voicea.

Sugar baby Zagreb – Lana 2 dio

Početak rada kao Sugar Baby Zagreb na web mjestu za upoznavanje prilično je jednostavno, rekla je Lana. Opišete svoju osobnost i nekoliko šarmantnih epiteta za koje mislite da bi mogli biti privlačni muškarcu s kojim bih voljeli provoditi vrijeme.
Mislim da je najčešća zabluda kod djevojaka koje razmišljaju da postanu Sugar Babby da sugar tatice žele izlaziti samo s 18-godišnjim plavokosim manekenkama. To je uglavnom neistina – tradicionalno privlačna svakako pomaže, ali Sugar Baby Zagreb konkretno, o kojoj ova stranica piše, djevojka može izgledati kao svaka žena bilo koje dobi. Meni je rto 35 i ne obeshrabrujem se i pokušavam privući samo muškarce za koje mislim da će me smatrati privlačnom.
Kako bih se zaštitila na web stranici pazim da ne koristim fotografije koje imam postavljene na nekim drugim društvenim mrežama. Imam to strogo pravilo što se tiče fotografija. Također, provjeravam znam li koje su fotografije vidljive javnosti, a koje su dostupne samo na zahtjev. Često ću provjeravati i uklanjati privilegije pregledavanja određenim muškarcima ako razgovor nije uspješno vodio dalje.
Nakon što umočite prste u sugar zajednicu, imaju neke skraćenice koje sugar baby i daddy koriste u međusobnoj komunikaciji i inače u svijetu interneta. Tako za djevojke koje tek počinju sa ovim poslom treba da znaju za ove skraćenice jer su dijelom radi sažetosti, a dijelom što su neki umorni od izgovaranja punog naziva sugar osobe. Znači skraćenica SB-označava u punom nazivu Sugar Baby, a skraćenica SD-označava Sugar Daddy-a.
Postoji „upoznaj i pozdravi”, ili M&G – pojam sugar zajednice za prvi spoj. Obično novac ovdje na prvom spoju ne igra ulogu, iako nije neobično da Sugar Baby dobije mali poklon. Neke stvari koje sam osobno primila na prvim spojevima uključuju plišane igračkice, knjige i nešto gotovine. Takođe bih voljela da djevojke znaju da neki aranžmani se plaćaju po izlasku s Sugar Daddy, a drugi odnosi tipa veze Sugar Daddy daju džeparac svojoj Sugar Baby, primjerice tjedno ili mjesečno, ovisno prema utvrđenom rasporedu. Osobno mislim i savjetujem da se započne po sastanku jer je manje rizičan od tjednog ili mjesečnog dodatka odmah. Iako ne postoje dobne granice za vezu između SB i SD, uobičajeno je da je SD znatno stariji od SB. Trebali bi znati i imati na umu, uglavnom su sugar tatice oženjeni. Osobno razumijem poziciju tih SD jer biti prepoznat u javnosti moglo bi izazvati bilo koju za njih osobnu ili profesionalnu nevolju, a da ne spominjemo da bi moglo smanjiti i vaše izglede kao Sugar Baby.
Osobno mi nije bio problem izlaziti sa SD koji su u braku. Uostalom, oni su me kontaktirali prvi i ako su voljni uložiti napor da mi pošalju poruku i predlagati dogovore, isto tako bi onda bili spremni to učiniti sa nekom drugom djevojkom i ne vidim zašto ne iskoristiti priliku bez obzira ako je taj SD oženjen.

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe