Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy Hrvatska

Sugar daddy Hrvatska

Sugar daddy Hrvatska – istraživanje 1

Pretpostavljamo da ste čuli za termin riječi Sugar Daddy, koji opisuje obično starijeg muškarca koji mlađoj ženi daje skupe darove, novac, posebno u zamjenu za romantičnu ili seksualnu vezu. Rastuća praksa koja odražava kulturu povezivanja i tehnološko poduzetništvo, “sugar aranžman” je “koristan odnos” između “sugar baby” i “sugar daddy”. U zamjenu za financijsku potporu, sugar baby nudi svom sugar daddy sastanke i druženje. U ovoj potrazi istraživala sam Sugar Daddy Hrvatska i razloge zbog kojih je pojedinci privlače i prednosti koje im daje sugar zabava. Pregledala sam 90 profila sugar baby-a i 108 profila sugar daddy-a na wem mjestima za upoznavanje. Proučavala sam i forume za raspravu i odgovore na kome su sudionici smatrali da je sugar zabava bez drame, ležerna, obostrano korisna i različita od uobičajenih romantičnih veza. Takve veze pružaju diskretan, kratkoročni ili dugoročni aranžman za pojedince koji pokušavaju izbjeći stigmu povezanu s komercijalnim seksualnim radnicama. Ključni je zaključak bio da su i sugar baby i sugar dady opisali tehnike mentalnog i emocionalnog distanciranja od povezivanja sa seksualnom industrijom.
Sugar Daddy Hrvatska brojni su na internetu, i to s dobrim razlogom. Glavni razlog je činjenica da mnoge Sugar Baby traže učinkovit način kako imati Sugar Daddy-a. Upoznali su i zaljubili se u puno sugar djevojaka i nastojat će svim snagama kušanja vlastite robe i zadovoljenja svojih potreba. Susret i duboko zaljubljivanje u jednog od ovih muškaraca može biti nezaboravno iskustvo koje se odnosi na Sugar daddy-a. Sugar Baby kojima je očajnički potreban Sugar Daddy iz Hrvatske na web mjestima koje se vežu uz područje Hrvatske, ponudit će što više informacija. Reći će vam sve o tome što traže od sugar daddy-a i što očekuju od njega. U istraživanju web mjesta za upoznavanje shvatila sam da djevojke iz Hrvatske koje sebe nazivaju Sugar Baby obično bi se radije sastale sa Sugar Daddy iz Hrvatske s kim bi se osjećale ugodno i s kim bi planirale zajedničku budućnost i mogućnost udaje. Upoznati Sugar Daddy iz Hrvatske nije tako teško ali isto tako može biti i malo izazovno ali najbolje je da budete ono što doista jeste i dopustite svom Sugar Daddy da vam pomogne na tom putu. Od početka pandemije Korona virusa sada ima više Sugar Daddy-a, a mnogi članovi internetske platforme koji sebe nazivaju Sugar Baby pohađaju sveučilišta.
“U osnovi susret i druženje sa Sugar Daddy je ako odigrate svoju ulogu kako treba, bit ćete i dobro plaćeni”, rekla je 20 -godišnja Katica, student sveučilišta u Zagrebu, koja je u posljednje dvije godine imala dvije veze sa Sugar Daddy iz Hrvatske.
“U oba slučaja na prvom spoju odveli su me u jako lijep restoran i sve platili. “ Od Sugar Daddy-a je dobijala novac kojim je plaćala školarinu i knjige na Sveučilištu, a kaže da su seksualni odnosi napredovali s oba njena Sugar Daddy-a.

Sugar daddy Hrvatska – istraživanje 2

Izgovori li netko riječi “sugar daddy”, velika je vjerojatnost da će vam prva slika pasti na pamet uspješnog, uglađeno odjevenog muškarca srednjih godina s dvadesetak godina mlađom ženom i neograničenim saldom u banci koje troši sa tom puno mlađom mladom ženom u zamjenu za vrijeme, druženje intimni odnos. Ukucate li u internet pretraživač na primjer Sugar daddy Hrvatska, Google će vam ponuditi mnogo web stranica za upoznavanje. Na takvim internet stranicama za upoznavanje dobit ćete sliku da sugar tatice pomažu mladim djevojkama da poboljšaju njihov način života. Zapravo, zahvaljujući financijskoj podršci i rastućoj nezaposlenosti uzrokovanoj pandemijom, sugar tatice su postale način bijega i pomoć mladim djevojkama diljem svijeta.
Ipak, pop kultura često prikazuje sugar daddy samo kao kontrolirajuće, žestoke starce koji vole odležani viski i mlade žene. Iako su sugar tatice često glamurizirane i smatraju ih aspiracijskim u šalama, u stvarnosti oni su društvena stigma povezana sa seksualnim radom koji se također prenosi na ove nekonvencionalne aranžmane, vilonizirajući obje uključene strane. No, ti unaprijed stvoreni pojmovi mogu olakšati zaboravljanje da se ispod naziva sugar dady krije ljudsko biće s vlastitim motivacijama i iskustvima koja su ga katapultirala u ovaj svijet transakcijskih veza.
U mom istraživanju povodom teme Sugar daddy Hrvatska došla sam do saznanja da se sugar veze između sugar daddy-a i sugar baby u Hrvatskoj kreću od “sugar prostitucije”, kao aranžmana lišenog svih emocija, koji uključuje samo razmjenu darova ili novca za fizičku naklonost do ” kompenziranog druženja”, gdje je platonska intimnost izgrađena interakcijama bitna. No, kod običnih ljudi ostaje neporeciva društvena stigma koja odbacuje takve vrste odnosa. Kod nekih hrvatskih građana sugar daddy im dolazi kao slika jako starijeg muškarca koji se nadvija nad lijepom mladom ženom, a koja bi mu mogla biti kći.
Međutim, ako posjetite internet stranice za druženje mnogi sugar daddy se ne očitavaju tako kako pojedini hrvatski građani razmišljaju. Posebno sam se uvjerila na sugar dady forumima gdje je jedan sugar daddy napisao u tom kontekstu slijedeće: „Ne idem na spojeve sa jako mladim sugar baby. Imam 21-godišnju kćer pa nisam mogao izlaziti s nekim u tim godinama. Ionako se vjerojatno ne bih mogao povezati. “
No, koliko vrijedi, ova dobna podjela pomalo je atipična u komparaciji sa mišljenjima pojedinaca jer sam došla do zvaničnog podatka koju je jedna od tih stranica za upoznavanje navela da je prosječni sugar daddy na stranici za upoznavanje 43 godine, a prosječna sugar baby, 26 godina.

Sugar daddy Hrvatska – iskustva

Današnja ekonomska situacija vas je ponukla da pokušate za sebe pronaći bogatog muškarca koji je zainteresovan za druženje sa mladom i atraktivnom djevojkom poput vas. U internet pretraživač ste ukucali Sugar Daddy Hrvatska kako bi suzili potragu i primjetit ćete da mrežni sastanci odstupaju od uvriježenog, te da mnoge sugar baby su u potrazi poput vas.
Pripremajući se za ovu temu Sugar daddy Hrvatska, uspjela sam dogovoriti razgovor s Editom, sugar baby iz Zagreba, kao i s starijim gospodinom sugar daddy-a, kojeg ću predstaviti kao Josipa jer je zahtjevao da ne kaže svoje pravo ime.
Izgledi za karijeru dvadesetdvogodišnje Edite bili su mračni nakon što je napustila marketinški posao. Otprilike u to vrijeme upoznala je na stranici za upoznavanje izvršnog direktora od 40-ak godina u multinacionalnoj tvrtki koji je nevjerojatno izgledao.
“Pametna si, lijepa i trebaš novac. Bila bi savršena sugar baby. Mogu li ja biti tvoj tsugar daddy? ” upitao je Editu otkrivajući svoju želju da se upusti u vezu.
Samo radi podsjećanja za one čitaoce koji možda ne znaju odnos između sugar baby i sugar daddy-a je dogovor između bogatog, starijeg sugar daddy-a i mlađe sugar baby kojoj je financijska podrška jako potrebna. Novčani dodaci i raskošni darovi zamjenjuju se za društvo mladih djevojaka i intimne seksualne usluge. Mnogi su sugar daddy prilično bogati, većina njih dolazi iz poslovnog okruženja, a neki su na rukovodećim položajima.
“Pridružio sam se internet stranici za upoznavanje jer sam želio steći ženske prijatelje na temelju obostranog interesa i poštovanja”, rekao je ovaj 55-godišnji direktor jedne tvrtke u Zagrebu. “Na ovom web mjestu sam upoznao neke zanimljive djevojke, s kojima sam još uvijek prijatelj. ” Na profilu ovog sugar daddy-a spominje se da ima doktorat i veliku novčanu neto vrijednost, a konkretno brojke ne bih spominjala jer su manje bitne od suštine teme
“Nemam ništa protiv kupovine poklona i plaćanja luksuznih odmora. Ali ne mogu pratiti neke cjenovnike koje zahtjevaju poneke sugar djevojke iz Hrvatske. Zbog toga se osjećam kao kupac, a to mi ovdje nije cilj. Ovdje sam zbog avanture. Otvoren sam za nove i uzbudljive stvari”, rekao je.
Kao što je vjerojatno slučaj sa bilo kojim stilom izlaska, sugar način življenja zasigurno nije za svakoga. No, ako se pridržavate dobrog etosa u sugar vezama zasigurno ćete biti uspješni.
“Počet će s novcem, ali se može pretvoriti i u nešto veće od toga. Ako poštujete drugu osobu i tretirate je kao ljudsko biće, to može biti veoma dobro i eventualno izrasti u nešto veliko. “
Je li ovo slavljeno zlatno pravilo? Naravno. Svejedno, ako razmislite, bilo da ste sugar baby ili sugar daddy moglo bi vam biti korisno poslušati ove njegove savjete kao iskusnog sugar daddy-a.

Sugar daddy Hrvatska – savjeti

Predpostavimo da ste mlada djevojka ili žena koja se nakon temeljnog informisanja na internetu dobro upoznala sa sugar načinom življenja i da ste u internet pretraživač ukucali Sugar Daddy Hrvatska, kako bi suzili teritorij potrage. Shodno ekonomskoj situaciji inače u Društvu u kojem danas živimo pored primarnog posla koji radite, a koji je nije dovoljno plaćen dodatna zarada bi dobrodošla da pokrije način življenja koji bi željeli. Stoga, mislite da je dobra ideja da si pronađete nekog imućnog muškarca koji bi eventualno mogao pokriti financijski one stvari koje vam nedostaju, a upotpunili bi vam način življenja koji želite. Naravno, najbolji i najsigurniji put je internet i potraga za Sugar Daddy. Nakon ukucane pretrage Sugar Daddy Hrvatska odabrali ste kvalitetnu web stranicu ili aplikaciju za upoznavanje. Otvorili ste tamo svoj profil i predstavili se kao Sugar Baby koja je u potrazi za Sugar Dady iz Hrvatske. Onda nakon nekog vremena dopisivanja sa raznim muškarcima, našli ste sjajnog Sugar Daddy-ja na web stranici i konačno ste na prvom spoju. Zgodan je, flert i ljubazan. Sve o čemu ste sanjali i više! Sve je savršeno dok odjednom ne zavlada zatišje u razgovoru i ne znate što biste mu rekli. Izbjegnite ovaj najgori scenarij uz našu pomoć odabranih tema za razgovor. Ove teme dobivamo od iskusnih Sugar Baby kako je bilo na njihovim prvim spojevima. U nastavku teksta proučite kako biste dobili neke ideje u slučaju da vam se taj trenutak ikada dogodi.
Činjenica je da muškarci jako vole pričati o sebi. Ako vam treba minuta da sjednete i poslušate i možda pijuckate piće, samo ga natjerajte da priča o svom porijeklu. To je sjajan način da saznate više o njegovom načinu života, njegovom odgoju i još mnogo toga.
Gotovo možete jamčiti da je ovaj tip veliki dio svog života posvetio poslu. Osim ako nije naslijedio obiteljsko bogatstvo, pa se tako obogatio. Vjerojatno će biti oduševljen pričanjem o aktivnosti koja mu oduzima toliko vremena. Možda ćete naučiti savjet ili dva koji će vam pomoći u vlastitim poslovima.
Koji su mu hobiji? Toliko možete naučiti o osobi saznajući što radi van svoje profesije. Možda je on penjač po stijenama ili nadobudni pjesnik. Bez obzira na to što mu je hobi, zasigurno će dugo čavrljati.
Trenutačni događaji jackpot su hrana za razgovor. Otkrivanje koje vijesti je pratio također će vam dati dodatni bonus uvida u ono što ga u životu inače zanima.
Ako ste na spoju, možete biti sigurni da želi saznati više o vama. Želi naučiti stvari izvan osnova na vašem profilu. Možete mu reći gdje ste odrasli, što volite raditi iz zabave, ili čak odigrati slatku zavrzlamu na koju će se nasmiješiti kad se sljedećeg dana sjeti toga.
Recite mu o svojim ciljevima! Što želiš od života? Gdje se vidite za nekoliko godina? Motivacija je vrlo privlačna kvaliteta kod svih žena, zapravo i kod svih muškaraca.

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe