Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy Zagreb

Sugar daddy Zagreb

Sugar daddy Zagreb – gdje ih upoznati

Za naše čitaoce koji su po prvi put na našoj stranici opisat ću značenje na temu Sugar daddy Zagreb. Naime definicija za Sugar Daddy izraz bi bila da se radi o bogatom muškarcu koji slobodno troši na mlađu osobu, općenito ženu ili homoseksualca, u zamjenu za druženje ili seksualnu intimu. Ukoliko ste ta osoba koja ima namjeru upoznati nekog Sugar Daddy, najbolja opcija je da potragu započnete na internetu. Preko naše stranice možete upoznati i kontaktirati takve muškarce i sve što se od vas zahtjeva je da kliknete na link i odvest ćemo vas na web mjesta za upoznavanje stvarnih Sugar tatica u Hrvatskoj i dalje u svijetu. Kada sam prilikom pripreme ove teme Sugar daddy Zagreb pretraživala internet, pozitivno me iznenadilo to što sam na jednoj web stranici za upoznavanje sugar osoba u Hrvatskoj vidjela mnogo muških profila koji se profiliraju kao Sugar Daddy. U vrhunskom gradu poput Zagreba, a u kojem sve sjaji i očekuje se da će Lifestyle biti iznimno luksuzan. Scena upoznavanja sugar osoba u Zagrebu također je vrlo otvorena i cijenjena od strane većine koji smatraju da je način života lagan put prema boljem ne-osnovnom životu. Na jednoj takvoj internet stranici za upoznavanje vidjela sam točno 1543 Zagrebčanina koji se predstavljaju kao Sugar Daddy, što je impozantna brojka moram priznati i ohrabrujuća za Sugar djevojke koje imaju namjeru upoznavanja s jednim od njih. Životni troškovi u Zagrebu slični su drugim skupocjenim gradovima. Vrlo su visoki i ljudima je često teško održavati taj ritam življenja, osobito mlađim muškarcima i ženama koji pohađaju fakultete. U Zagrebu ima puno bogatih muškaraca, a shodno mom istraživanju ima i onih koji financiraju školovanje na fakultetu i pokrivaju druge potrebe za svoje Sugar djevojke. Sugar Daddy u Zagrebu kako sam primjetila, uglavnom je u dobi između 30 i 60 godina, a Sugar djevojke često su u dobi od 20 do 40 godina maksimalno. Gdje upoznati bogate momke u Zagrebu uvijek je ključno pitanje. U osnovi, Sugar tatice možete pronaći bilo gdje u Zagrebu tako što ćete biti kod kuće uz pomoć web stranica. Ako se uputite od Trga Bana Jelačića kroz Prašku ulicu postoje razna mjesta u kojima se dešavaju razni događaji i na kojima možete pronaći Sugar Daddy-a. Lenucijeva potkova i glavni trg su važne točke zagrebačkog društvenog života, pravo je trendovsko područje koje obiluje noćnim životom s velikom energijom. Možete pronaći brojne plesne klubove, barove, glazbena mjesta i trgovine. Početak Pantovčaka, iznad Britanca, iznad Vlaške, Šalata i Srebrnjak dom je mnogim bogatim muškarcima kao što su: liječnici, arhitekti, poduzetnici. Riverside Golf Zagreb je takođe mjesto na kojem bi mogli sresti i upoznati imućnog muškarca kako iz Hrvatske, tako iz drugih zemalja i oprobati svoje sposobnosti zavođenja. Najbolji zagrebački partiji i ludi noćni provod gdje zalaze i mnoge bogate Sugar tatice svakako je u Jarunskim klubovima i kafićima.

Sugar daddy Zagreb – intervju 1 dio

Agram je 51-godišnji Sugar Daddy Zagreb. On je u osnovi klasični zagrebački imućni muškarac, radi kao manager za jednu inozemnu kompaniju sa poslovima u Hrvatskoj. Drugi mu se brak raspada i spava s velikim brojem sugar žena koje u slobodno vrijeme upoznaje na web stranicama za upoznavanje Sugar djevojaka. Od svih SD-ova (skraćenica za sugar daddy) s kojima sam razgovarala, Agram je definitivno najiskreniji i najsvjesniji u vezi s iskustvima kao Sugar Daddy Zagreb. Kao što Agram kaže: “Perverzan sam u svojim odnosima, plitak u svojim poslovima”, (smijeh). Dakle, koliko ste dugo Sugar Daddy? Agram: Pet godina. To mi je vrlo strastven hobi. Imate li običaj izlaziti s više SB -a (skraćenica za sugar baby) odjednom? Jeste li razvratni SD? Da, obično odjednom ih imam pregršt. Mislim da bi vaša stranica za koju radite morala pokrenuti platformu za “Sugar Daddy” i bio bih kod vas sigurno aktivan. Stalno bi organizirao spojeve, a možda i neku SB trojku putem vaše stranice (smijeh). Vaš život zvuči zaista zanimljiv. Dakle, što je dobro mjesto za prvi sastanak za SD? Postoje dva glavna mjesta gdje se Sugar tatice sastaju sa SB ovdje u Zagrebu. Prvi je u hotelu Esplanade, a drugi – koji je i najbolji – hotel Admiral. Tamo sobe koštaju 250 eura po noći. Tamo se barem iz mog iskustva u vrijeme ručka ili večere događaju barem tri prva susreta Sugar Baby s SD. Trenutno imam vezu sa Sugar Baby koja je teatarska glumica. Prošli tjedan sam malo zakasnio na spoj u Admiralu, a dva različita muškarca su joj se predstavila i pitali je za društvo. A onda smo gledali kako ova dvojica odlaze na ručak s drugim mladim ženama. Tako je zabavno gledati te situacije, kao da smo na safariju (smijeh). Sugar tatice će doći na ručak, jer su zbunjeni i misle da su na pravom spoju te da ih djevojke vole zbog njih samih. Tako da imate za nekim stolovima djevojaka i starijih muškaraca koji su stvarno animirani i osjećaju se izvrsno. Zvuči glamurozno. Dakle, koja je demografska vrijednost SB u Zagrebu? Pa, imate gomilu studentica, zatim imate glumice – puno njih. Postoji nekoliko modela, ali ponekad žele malo više novca. Ima puno pametnih žena, mnoge su magistrirale. Upoznao sam jednu djevojku na web mjestu, a onda ju je nekoliko mjeseci kasnije moj bliski prijatelj doveo na roštilj u moju kuću (smijeh). Kolika je stopa za Sugar Baby ovih dana? Ovdje mjesečno djevojke žele oko 7000 kuna. U Hrvatskoj postoji veliki broj žena koje traže aranžman i sve žele dugoročni aranžman i mjesečnu naknadu. Ali to je ekonomija i ja ih razumijem – kad je ponuda velika, cijena pada. Većina djevojaka ne želi biti plaćena na vrijeme, jer se čini previše transakcijskim. Zapamtite, to su dobro obrazovane žene koje su naučene da poštuju sebe. No, ovdje dolazi do sukoba jer su SD u osnovi neiskrena skupina. Teško je dobiti dugogodišnjeg jer raznolikost je začin života za SD.

Sugar daddy Zagreb – intervju 2 dio

I zašto mislite da većina ovih djevojaka želi biti SB? Po mom mišljenju, studentski rashodi su ubrzali fenomen SB u Zagrebu. Djevojke završavaju fakultet, moraju plaćati velike mjesečne najamnine – i to ako imaju cimera. Plaćaju mnoge mjesečne troškove, plus ako uz to imaju i nekakav kredit. Imamo tu i one djevojke iz manje razvijenih sredina, koje se pojavljuju svakodnevno tražeći bolji život u Zagrebu. Ali u tome će samo rijetki uspjeti, pošteno govoreći. Kao što sam već navela na web mjestu za upoznavanje se nalazi 1543 Sugar Daddy Zagreb, upitala sam Agrama ima li savjet za nadobudne SD i kako on planira prvi spoj? Po mom mišljenju, SD bi trebao donijeti dar na prvi sastanak kako bi stavio malo svježine i otmjenosti u igru. Osobno plaćam skupo za prvi ručak. Ali ovisi – ako ima prsten u nosu, obično ću samo proći. Ne volim takve SB. Jednom sam sreo jednu takvu koja je bila obučena u brendiranu odjeću i puna zlatnog nakita, ali ispod svega tog – bože, ispod je bilo kao bojno polje. Volio bih upoznati njezinog zlatara; taj se tip doista obogatio. Što je zaista otmjeno druženje u Zagrebu, prvenstveno mislim na SD/SB? Nedjeljni švedski stol u otmjenom hotelu poput Esplanade. Preporučujem da pozovete dvije SB – prvu od 10 do 12, a drugu od 13 do 15, a ako imaju kosu iste boje i natjerate ih da nose haljinu iste boje, možda nećete proći opaženo od očiju sa strane (smijeh). Tako ste snalažljivi kao Sugar Daddy Zagreb! Hvala vam. Hotel Dubrovnik također je zaista elegantan. Imaju dobre salate – SB vole salate i odličan hamburger i dobre plodove mora. I tamo se događa mnogo sugar sastanaka između menadžera i njihovih klijenata, pa stariji momak koji jede s mlađom djevojkom ne izgleda čudno. Još jedan moj osobni favorit je restoran i hotelu International, ovdje uvijek idem na burratu. Imaju dobre kobasice, a brancin je tamo dosta dobar. I imaju mnogo mogućnosti za veganske Sugar Baby. Moraju li Sugar tatice biti svjesni prehrambenih preferencija svojih SB -a? Kao da bi bio epski propust odvesti SB do pizzerije, zar ne? Zato što je gluten zlo. Pa, ne znam. Ne bih na prvom spoju, ali poveo sam nekoliko djevojaka u Franko’s Pizza&Bar koje je za mene osobno jako dobro mjesto za pizzu. Čekaj, čekaj. zove me moja uskoro bivša supruga. Mogu li vas nazvati? Prolazim kroz razvod. Naravno… (17 minuta kasnije)OK, pa gdje sam ono stao? Dakle, Dubravkin put je takođe jedan od otmjenih restorana gdje ponekad odem sa svojom SB. Perch je moderan novi restoran. Sam smještaj restorana u šumi ispod Tuškanca koji ima vrhunski jelovnik i vinsku kartu čini ga kod mene privlačnim ako se želim dobro eksponirati prema svojoj SB.

Sugar daddy Zagreb – kakvu SB traže

Grad Zagreb je u zadnjih nekoliko godina postao jedno od luksuznih odredišta u Hrvatskoj za Sugar Daddy. Medijsko izvještavanje koje sadrže objave mnogih mladih djevojaka koje se nazivaju Sugar Baby često predstavljaju te spojeve i veze kao nešto što je alternativa za neke slabo plaćene poslove koje te djevojke rade ili su studentice kojima je neophodna financijska podrška. Doslovno stotine Sugar Babies traže Sugar Daddy-a. Sugar aranžmani na internetu osnažuju Sugar Daddies da odaberu Sugar Baby po svom izboru. Svaki grad ima svoju demografiju, kulturu, životne izbore i još mnogo toga, a partneri koje možemo odabrati razlikuju se ovisno o tim čimbenicima. Imajući na umu Zagreb i da biste bili izabrani za uspješnog biznismena iz Zagreba kao njegova Sugar Baby morate biti prilično na vrhu svoje igre, ako smijem tako nazvati napore da se upozna i bude u vezi s nekim imućnim muškarcem. Ne postoje kriteriji za definiranje Sugar Baby i ljudi ne bi trebali biti savršeni, međutim, očekivanja od Sugar Daddy-a razlikuju se od osobe do osobe. Nitko ne može imati sve kvalitete koje Sugar Daddy traži, ali očito je da ih je jako lijepo imati, a sve je u tome da se nađe Sugar Baby koja im odgovara. Pogledajmo nekoliko osobina ličnosti po kojima bi se Sugar Baby izdvojila od ostalih za Sugar Daddy Zagreb. Sugar Daddy Zagreb obožava žene s misijom za cijeli život. S vremena na vrijeme, Sugar Baby zanose se luksuzom koji dolazi sa sugar načinom života i zaboravljaju na svoju individualnu borbu za uspjeh. Time ne samo da sabotiraju vlastiti život, već i daju svom Sugar Daddy-u osjećaj da su u sugar vezi samo radi materijalnih koristi. Sugar Daddy vole Sugar Babies koji ne napuštaju svoj život izvan ove dinamike. Uspješni, bogati muškarci navikli su biti na poslu s neovisnim ženama i vole kad tome svjedoče u svojoj Sugar Baby. Uvijek se preporučuje da budete iskreni u pogledu svojih potreba na početku dogovora. Međutim, kad vam bude udobno, ići polako neće škoditi. Gurajući Sugar Daddy-a cijelo vrijeme samo za materijalne stvari na kraju ćete ga odgurnuti. Umjesto toga, pokažite mu zašto zaslužujete privući svu njegovu pozornost i zašto bi vas trebao držati u svojoj blizini. Poslovna putovanja su zabavna, ali on ih ima svaki tjedan i može mu dosaditi prilično brzo. Međutim, ova usamljena putovanja ne bi se osjećao tako kada bi znao da ga Sugar Baby čeka u hotelu. Ushićenje povratka svojoj Sugar Baby usrećit će ga. Mnogi Sugar Daddy često putuju izvan Hrvatske na razne destinacije širom svijeta. Međutim, to postaje još vrijednije ako su sa Sugar Baby koja voli putovati. Ne samo da se stres smanjuje, već i tjera Sugar Daddyja da doživi više i krene u avanture koje sam ne bi.

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe