Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Sugar daddy značenje

Sugar daddy značenje

Sugar daddy značenje – tri razine

Sugar Daddy značenje ee uglavnom odnosi na starijeg imućnog muškarca koji dolazi s financijskim beneficijama. On je svojoj mladoj djevojci dobročinitelj koji joj pomaže u pokrivanju troškova školarine, računa i često uživa u darivanju svog partnera. Sugar Daddy značenje takođe možemo svrstati na tri razine. Splenda Daddy je na najnižem kraju. Obećava partneru novac i poklone, ali često je ograničen osobnim prihodima. Sljedeći je Sugar Daddy koji ima predviđen iznos sredstava za Sugar Baby i koji daje „džeparac“ svom sugar partneru tjedno ili mjesečno. Posljednji je Honey Daddy koji je vrh razine. Njegov prihod nema granica i lako može uzdržavati više sugar partnera. Evo nekoliko načina kako opisati Splend taticu:
– Čovjek koji nastoji biti Sugar Daddy, ali jednostavno nema sredstava za to.
– Kad tip s kojim izlazite nije bogataš, ali vas ipak pokušava razmaziti.
– Netko ko pokušava biti Sugar Daddy ali financijski ne može. # Moj Splenda Daddy odveo me na pizza večeru, a išli smo i u kupovinu haljine za mene jer je bilo sniženje#
– Stariji muškarac koji izlazi s mlađim ženama, ali nije ni približno tako bogat kao Sugar Daddy. # Moj Splenda Daddy radi za Gradski Prevoz i auto mu se pokvario kad me sinoć vodio u noćni klub #
– Čovjek koji ide na web stranice za sastanke sa Sugar Baby, pretvarajući se da je imućan pojedinac s ogromnim financijskim sredstvima kako bi privukao žene i zezao se. Govorit će kako posjeduje vilu, par sportskih automobila, jahtu i posjed na nekoj atraktivnoj lokaciji, ali nikada nećete vidjeti ništa od toga jer to ne postoji. Ovo sve je samo njegov trik za ulazak u gaćice ciljane žene. Neke žene mogu glupo dopustiti da takva priča prođe, unatoč tome što nisu unaprijed osigurale bilo kakvu financijsku korist.
– Stariji čovjek koji je bogat i u izvrsnoj fizičkoj formi. Najvjerojatnije je na HGH-u ili nekom drugom obliku steroida. Unos šećera mu je minimalan, stoga mora biti Splenda tata. Splenda tatice obično izlaze samo sa ženama 20-30 godina mlađima, a nosit će i odjeću koju nose mladi i ukrasiti pojas sa sjajnim kopčama.
– Tatica koji vam plaća za vaše društvo, a ne za seksualne usluge.

Sugar daddy značenje – kako funkcionira

U svijetu sugar osoba Sugar Daddy značenje uglavnom se odnosi na bogatog, obično starijeg muškarca koji daje novac ili poklone mlađoj osobi u zamjenu za seksualne usluge ili druženje. Ako ste žena koja želi zaraditi nešto više novca u nekoj laganoj vezi, biti Sugar Baby nekom Sugar tatici moglo bi zvučati kao savršen aranžman. No, kako to zapravo funkcionira i je li sigurno? Evo što znamo.
Velikodušan stariji muškarac koji izdašno troši na svoju ljubavnicu, djevojku ili dečka, ukratko je Sugar Daddy značenje. On je često poslovni čovjek, koji se smatra previše zauzetim za konvencionalne izlaske i ne nedostaje mu novaca. U međuvremenu, sugar baby obično je privlačna mlađa žena koja si ne može priuštiti luksuzni način života. Sugar daddy i sugar baby na samom startu veze, upoznavanja sklapaju financijski sporazum, kao i svoje granice, primjerice razmišljaju li o seksualnoj vezi ili ne. Neke sugar djevojke traže mjesečnu naknadu, dok druge dobivaju naknadu u obliku glamurnih blagdana i kupovanja. Evidentan je sve veći broj studenata kao sugar baby, koji se obraćaju svom Sugar Daddy-u kako bi im pomogli u troškovima. Odnos Sugar Daddy-a i Sugar Baby je redovan aranžman. Tamo gdje bi Sugar Daddy mogao unajmiti neku djevojku na noć ili da unajmi jednokratnu pratnju kako bi prisustvovala s njim nekom otmjenom događaju, sugar babby se s svijim sugar dady-em sastaje nekoliko puta mjesečno.
Možda se pitate što Sugar Daddy dobiva na ovakvim aranžmanima. Svaki je slučaj drugačiji, ali za Sugar Daddy-y obično se radi o druženju i/ili seksu. Iako seks nije obvezna komponenta aranžmana, ipak on češće igra glavnu ulogu. Ponekad postoji i dinamika mentora, u kojoj Sugar Daddy osjeća zadovoljstvo što pomaže voditi svoju sugar baby kroz život. (Postoje i drugi razlozi, koje će donji intervjui s taticama detaljnije objasniti. )
Sugar prijateljstva između Sugar Daddy-a i Sugar Baby su obostrano korisni odnosi. Zapravo, Sugar tatica je dobročinitelj koji je često već dio života Sugar Baby-a ili će uskoro postati. Sugar tatice dobročinitelji često plaćaju sve životne troškove mladih žena, uključujući stanarinu, račune za mobitele, odjeću, automobile i godišnje odmore.
Iako nisu novi fenomen, sugar odnosi, poznati i kao „međusobno korisni odnosi“ ili „sponzorirani sporazumi“, u posljednjem su desetljeću privukli sve veću pozornost. Biti u vezi sa sugar osobom postalo je vidljivije zbog interneta i povećanja web stranica posvećenih sugar osobama i njihovom svijetu. Naša stranica je u nekim ranijim objavama obrađivala određene teme ovog zanimljivog i glamuroznog sugar svijeta. Ako vas zanima ovaj način zanimljivog i laganog života i ako ste se odlučili igrati neku od sugar uloga, preko naše stranice vas možemo odvesti u taj svijet na razne web destinacije za upoznavanje, a sve što trebate uraditi je da kliknete na link koji se nalazi na našoj stranici.
Unatoč velikom broju web stranica za upoznavanje sugar tatica, sugar mamica, sugar djevojaka i sve većoj pozornosti medija o sugar odnosima u Hrvatskoj, postoji iznenađujuće malo istraživanja o sugar načinu življenja. I ono malo primjetnih koji istražuju ovaj sve popularniji fenomen često ih konceptualiziraju kao „transakcijski spol“.

Sugar daddy značenje – intervju 1

Kao što smo već spomenuli na početku teksta postoje tri razine za Sugar Daddy-a, a posljednja koju nismo definisali je Honey daddy koji se svrstava kao šlag na vrhu torte i takođe se uvrštava u Sugar daddy značenje.
Honey tatica je stariji bogati tip kojeg njegova sugar baby koristi za financiranje njenih potreba. Honey daddy se romantično koristi za stvari poput skupih poklona, lijepog odmora, vila za stanovanje itd. Honey (medeni) tatica je isto što i Sugar Daddy ali bez velike razlike u godinama. Primjer: “Ona misli da je spremna za život jer je dobila medenog momka. ” Ovo druženje može uključivati mnoge komponente koje se nalaze u tradicionalnim zabavama, poput zajedničkog druženja, izlaska na sastanke, a u nekim slučajevima i seksa. Istraživači su ispitali razloge zbog kojih mlade žene započinju te veze, a neki ukazuju na to da je novac često poticaj.
Ipak, nema laži – nema prevare, prave sugar tatice postoje. Anonimno sam razgovarala s tri sugar daddy-a (različita imena, stvarne dobi i lokacije) na današnju temu Sugar daddy značenje, o tome kako su postali sugar tatice i što traže kod sugar baby.

Kako ste postali sugar daddy?
Zoran: „Oko mojih kasnih 30-ih/ranih 40-ih, učestalost barova i klubova bila je definitivno gotova. Uvijek su me privlačili dečki mlađi od mene pa sam počeo odgovarati i postavljati oglase na jednoj web stranici za upoznavanje. To je bio jednostavan način za upoznavanje mlađih, zgodnih momaka bez izlaska i kašnjenja. Ja sam tražio društvo, a oni gotovinu, pa je to bila dobitna kombinacija. ”
Alojz: „Bez znanja ili planiranja! Moja i suprugina prirodna velikodušnost dovela nas je tamo na internet stranice za upoznavanje. Ako možemo pomoći mlađim muškarcima koji nam se sviđaju, zašto im ne bismo pomogli? ”
Robert: “Bio sam oženjen sa ženom oko 20 godina. Na kraju sam je prevario s mlađom ženom. Shvaćam da sam taj klišej. Od tada se nikad nisam pokušao oženiti. Jednostavno sam imao mlađe žene u čijem društvu uživam. ”

Koliko ste imali godina kada ste postali šećer tata?
Zoran: “Imao sam oko 40 godina. “
Alojz: “Sredina 30-ih. “
Robert: “Imao sam 50 godina. “

Sugar daddy značenje – intervju 2

Koliko ste sugar djevojaka imali i koliko su te veze trajale?

Zoran: „Dvije duže veze sam imao. Jedna je trajala oko osam mjeseci, a druga dvije godine. ”
Alojz: „Dvije stabilne veze. Prva je bila samo nekoliko mjeseci, a u drugoj koja je bila sporadična i s kratkim prekidima otprilike tri godine. ”
Robert: “Imao sam šest djevojaka, neke veze su trajale od dva do šest mjeseci ali bilo je gdje je veza trajala oko dvije godine. “

Zašto su ti odnosi prestali?

Zoran: “Kraća veza je završila jer je on jedini zadovoljavao svoje potrebe u našoj vezi. Nisam uspijevao zadovoljiti niti jednu svoju potrebu. Često smo o tome razgovarali, ali ništa se nije promijenilo dok nisam rekao: dosta! Druga moja veza je završila tako jer je lagao i prekršio pravila našeg otvorenog odnosa. “
Alojz: “Gubitak interesa od strane nas, njih ili oboje. “
Robert: “Jedan od brojnih razloga. Možda su bili umoni od mene, ili ja od njih. Osjećao sam se kao da ih zanima samo moj novac. Krenuli su dalje ili su pronašle dečka koji nije bio u ovom sugar svijetu. “

Kako im nadoknađujete?

Zoran: “Ponašao sam se prema njima kako sam mogao: hrana, zabava, putovanja (neki epski odmori), predstave, odjeća, džeparac. Nikada nisam mislio davti džeparac ali eto i to sam radio. “
Alojz: “Naknada, ili bolje razmjena, može biti i bila je u obliku: smještaj u kući, putovanja, gotovina, obroci. “
Robert: “Davao sam mali džeparac mjesečno, ali ne isprva. U početku je bilo više večera, izleta i zabave. Odvest ću ih u kupovinu i kupiti im što god žele. “

Što mislite, koje bi kvalitete sugar tatice trebali imati da bi imali potpuno Sugar daddy značenje?

Zoran: “Vjerojatno bi bilo bolje da pitate sugar baby. Ali, ako trebam biti direktan, rekao bih samosvijest je za Sugar daddy značenje u realnom smislu. ”
Robert: “Svjestan sam da te žene ne bi bile sa mnom da im ne dajem novac. Ipak, želim da uživaju u svom vremenu sa mnom i da mi se barem donekle sviđaju. Postoji mentalna ravnoteža koju bi svaki sugar daddy trebao imati. ”

Želite li još nešto dodati?
Robert: “Vrlo mi je jasno ako se netko zanima za mene samo radi financijske dobiti, ali zapravo me ne voli kao osobu. Trebalo bi biti više od toga. Naravno, razumijem prirodu našeg dogovora i svjestan sam da ne bi bili u vezi da nije novac u pitanju, ali svejedno mi se trebaju sviđati kao osobe, uživati u tome što se viđamo i uživati u seksu sa mnom. Ništa od toga ne bi trebalo biti lažno. “

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe