Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe

Seeking arrangement forum

Seeking arrangement forum

Seeking arrangement forum – razmjena mišljenja

SeekingArrangement je američka web stranica za upoznavanje. Realno najpopularnija internet stranica na kojoj možete sresti milione korisnika. Članovi ove popularne stranice se uglavnom svrstavaju u tri grupe: Sugar baby, Sugar Daddy i Sugar mom. Prema Oxfordskom rječniku engleskog jezika izraz “sugar – šećer” je sleng, ali se često koristi kao modifikator za “zaslađivanje” nečega i kao eufemizam za novac. Sugar baby tipično karakterizira mlađu osobu koja traži ili je u vezi sa bogatom starijom osobom, kojoj je potrebna financijska pomoć u uzajamno korisnoj vezi sa starijom bogatom osobom. Sugar daddy je isto preuzet poput Sugar baby iz engleskog slenga. Ukratko Sugar daddy je sponzor Sugar baby, koji snosi troškove svog mladog partnera koji ne plaća stanarinu, režije, a često ni svoju školarinu, da ne govorimo o tome kako nikada ne vade svoj novlanik u trgovini, bez obzira na to je li riječ o odjeći ili namirnicama. Uzimajući u obzir gore navedeno veliki broj ljudi imaju različita mišljenja kada je u pitanju ovaj zanimljivi odnos mladih i starijih bogatih partnera. Zato danas na internetu mnogi portali otvaraju rasprave na ovu temu, a najpoznatiji koji prednjači je seeking arrangement forum. Forum je usluga na Internetu koja omogućava razmjenu mišljenja među sudionicima uporabom web preglednika. Sve poruke koje korisnik napiše i pošalje na forum vidljive su svim ostalim sudionicima foruma. Kao što smo već rekli seeking arrangement forum prednjači na temu odnosa i ljubavnih veza mladih i bogatih starijih osoba. To je forum na kojem konkretno Sugar daddy i Sugar Baby osobe raspravljaju o sugar (šećernom) načinu života, razmjenjuju iskustva i uče jedni od drugih. Razmjena iskustava i mišljenja putem foruma danas je rastuća praksa koja odražava kulturu povezivanja i tehnološko poduzetništvo. Inače sugar aranžman je “koristan odnos” između sugar baby i sugar daddy. U zamjenu za financijsku potporu, sugar baby nudi sastanke i druženje. Istraživali smo malo na ovu temu u Hrvatskoj i razloge zbog kojih je pojedinci privlače i prednosti koje im daje sugar osoba. Pregledali smo mnogo profila sugar baby i sigar dady na SeekingArrange. com, istražili i forume za raspravu i odgovore. Sudionici foruma su smatrali da je sugar zabava bez drame, ležerna, obostrano korisna i različita od uobičajenih romantičnih veza. Biti u ovim sugar odnosima pruža diskretan, kratkoročni ili dugoročni aranžman za pojedince koji pokušavaju izbjeći stigmu povezanu s komercijalnim seksualnim radnicama. Zaključak koji je naš tim donio je bio da su i sugar djevojke i sugar tatice opisali tehnike mentalnog i emocionalnog distanciranja od povezivanja sa seksualnom industrijom.

Seeking arrangement forum – što zanima muškarce

Seeking arrangement forum može puno toga dobrog pružiti i poslužiti kao smjernica onim osobama koje se po prvi put susreću sa sugar načinom življenja. Između ostalog, Seeking arrangement forum jednostavno možemo nazvati i kao vodič kako da se snađete i budete uspješni u tom svijetu zabave i životnog glamura. Isprobajte sada: Kliknite na gumb i pomoći ćemo vam da preko naše stranice otvorite profil na web mjestu za upoznavanje i upoznate svoju srodnu dušu poput mnogih drugih koji su je našli među milionima korisnika iz cijelog svijeta. U nastavku teksta ćemo vam prezentirati na neke česte teme, pitanja i odgovore koji se pojavljuju na Seeking arrangement forumu od strane muških učesnika istog. Primjetno je da su mnogi zainteresovani kako postati Sugar Baby, kako biti uspješan Sugar Daddy i forum im jako koristi da izvrše određene pripreme prije nego se odluče otvoriti svoje profile na web stranicama za upoznavanje, a posebno ih zanima SeekingArrangement stranica trenutno među najpopularnijim stranicama za upoznavanje Sugar djevojaka i Sugar tatica. Pa krenimo onda da saznate što konkretno muškarce zaokuplja u razmišljanjima na Seeking forumima. Moraju li dečki platiti otvaranje profila ma SeekinArrangement? Muškarci moraju platiti za nadogradnju svog profila kako bi mogli kontaktirati Sugar babies koje su registrovane na ovoj internet stranici. No, muškarci NE moraju plaćati aranžman ako web stranicu koriste na pravi način. Vaš prvi korak je stvaranje računa, zatim nadogradnja kako biste mogli kontaktirati žene. Zatim postavite svoj profil u odjeljak Pregled profila. Zatim ispravno uredite svoj profil, slike i početnu poruku. Jesu li Sugar djevojke zakonite? Da, ali ako postavljate ovo pitanje, znači da ne znate kako pravilno koristiti web mjesto za sugar osobu. Ove su stranice jednostavno način da uspješne, svjetovne muškarce povežu s privlačnim mladim ženama. Što je slani tata? Izraz “slani tata” postao je sinonim za muškarce niske vrijednosti koji pokušavaju prevariti ekosustav sugar tatica BEZ nuđenja bilo kakve vrijednosti. Zapamtite, MORATE djevojci pokazati da će imati dobar provod i MORATE imati neku igru. Ne želite da vas etiketiraju kao slanog tatu! Što žele i što traže sugar djevojke na stranici za upoznavanje? U prosjeku ima 4 sugar djevojke za svakog sugar taticu. Ono što je najvažnije, samo oko 20 % takvih djevojaka zapravo traži cjelovit aranžman. Ostalih 80% definitivno bi ušli u normalnu vezu bez dogovora da su na stranicama upoznali pravog momka. Ali oni će očekivati da platite spojeve, piće, možda i romantični odmor. Većina ih traži muškarca sa sredstvima, koji im može pokazati dobar provod, izvesti ih van, otići s njima na odmor itd. Samo nemojte biti potpuni mrtvac.

Seeking arrangement forum – u vremenu pandemije korone

Usred globalne ekonomske neizvjesnosti zbog globalne pandemije COVID-19, Seeking arrangement forum je postao mjesto na kojem sugar osobe razmjenjuju iskustva i zaključci su takvi da taj način komunikacije ide bolje nego ikad, oslobađajući se ugroženih. Seeking arrangement forum svim učesnicima u raspravi pruža odgovore na mnoge nejasnoće ili eventualna nerazumjevanja kada je u pitanju odnos sugar baby i sugar daddy. Mnogima je pomogao, a naročito onima koji se tek upuštaju u ovaj zanimljiv svijet zabave i žele saznati što više na primjerima drugih iskusnih sugar osoba. Ovo internet forum iskustvo će zasigurno mnoge osnažiti i koristiti im financijski i iskustveno. Svi koji traže besplatne odmore i darove od sugar tatica na internetu, iskusne sugar osobe upozoravaju učesnike na Seeking arrangement forum, da su moguće prijevare koje nude besplatnu gotovinu na društvenim mrežama. Trend žena koje se nude kao sugar baby i koje nude prijateljstvo ili druženje uglavnom starijim muškarcima u zamjenu za gotovinu ili poklone, stvorio je trend na web stranicama za upoznavanje s sugar taticom na kojima se mlade djevojke mogu upoznati s muškarcima radi financijske dobiti. Mnoge od ovih web stranica, poput Seeking Arrangementa organizirane su internet tvrtke s milijunima korisnika, pa čak se događaju susreti uživo. Kada su u pitanju muškarci, jedna od učesnica foruma uključila se u raspravu i kako je sebe opisala kao sugar baby s iskustvom rekla je, da profili na takvim stranicama za upoznavanje obično sadrže slike muškaraca srednjih godina, koji objavljuju pod oznakama “#sugardaddy” ili “#paypig” i nude određene svote novca na dnevnoj bazi, dok drugi traže od sugar baby korisnika da imenuju bilo koje mjesto u svijetu koje bi htjeli posjetiti i rado će im platiti. Ova iskusna sugar baby dalje navodi i upozorava korisnike foruma da, iako vjeruju da su pametni da bi bili prevareni, sofisticirane prijevare koje uključuju videozapise i osobne iskaznice mogu učiniti da ponude budu previše dobre da bi bile istinite i da izgledaju uvjerljivo. Iako mnoge različite vrste odnosa na internetu mogu biti jako uspješne, važno je imati pamet u sebi, bez obzira s kim želite da se upoznate. Razmislite o tome kako biste se ponašali u stvarnom životu i nikada nemojte žuriti u internetsku vezu. Svakako postavljajte mnogo pitanja, analizirajte njihov profil i ime kako biste provjerili jesu li autentični i nikada nemojte dijeliti osobne podatke ili bankovne podatke, rekla je ova iskusna sugar baby na kraju svoje diskusije.

Seeking arrangement forum – istraživanje našeg tima

Ovaj odlomak od strane našeg tima je doprinos s obzirom na mali broj istraživanja koja ispituju fenomen sugar baby u hrvatskom kontekstu. Do danas je većina onoga što je poznato u hrvatskoj javnosti o sugar djevojkama i njihovim iskustvima uglavnom dolazilo kroz anegdotske izvještaje filtrirane kroz medije. Veliku pomoć za ovaj odlomak pružio nam je Seeking arrangement forum, na kome smo se oslanjali na sadržaj kao i podatke iz rasprava sugar osoba u njihovim iskustvima kao i percepcije sudionika. Ključni pronalasci do kojeg je naš tim došao je da spoj sugar spojeva konvencionalnih izlazaka i seksualnog rada stvara novi konceptualni prostor, te povećava stupanj moći i djelovanja sugar djevojaka i ograničava ga na tradicionalne i nove načine. U određenoj mjeri, opsežan interes medija za pojavu sugar osoba leži u činjenici da šira kulturna fascinacija razmjenom intimnosti za novac, koja se očituje u oprečnim i polarizirajućim slikama pojedinaca koji sudjeluju u takvoj razmjeni. Na stranu medijski zamah i senzacionalizam, ove polarizirane koncepcije sugar spojeva preklapaju se s povijesnim i suvremenim raspravama unutar feminističkih krugova, uključujući i tzv. „seksualni rad“. Ove su rasprave sastavni dio koje Seeking arrangement forum obrađuje kroz zadane teme korisnika foruma i kroz diskurzivne pozadine fenomena sugar spojeva. Iako postoje uvidi koji se mogu izvući iz istraživanja raznolikosti vanjskih mišljenja u vezi sugar babies i sugar dadies, njihovim spojevima, njihovim društvenim, moralnim i pravnim osnovama, ipak na ovom forumu iz prve ruke se može saznati dosta toga od proživljenih iskustava i percepcije sudionika foruma. Jedna sugar baby sudionica foruma je otvorila raspravu na temu legalnosti sugar spojeva i izrazila svoje mišljenje da je Internet omogućio internetske zajednice gdje se pojedinci mogu prepustiti i istražiti seksualne želje i pronaći društvo u svim oblicima. Danas postoji nekoliko tisuća web stranica posvećenih, na ovaj ili onaj način, kupnji i prodaji intimnih usluga kao i druge web stranice za kontakt orijentirane na spol. Internet je olakšao intimu susreta u zatvorenom prostoru omogučivši sugar osobama da rade bez upravljanja trećih strana i da svoje aktivnosti vode s minimalnim udjelom uplitanja iz kaznenog pravosudnog sustava, poboljšavajući njihovo predstavljanje elitnijoj grupi bogatih muškaraca, a istovremeno nudi primamljive susrete. Drugi iskusni sugar daddy, sudionik foruma je iznio svoje mišljenje, koje nam je bilo interesantno, te smo odlučili prenijeti vam ovaj njegov stav: „Mislim da svi ljubavni odnosi počinju na vrlo površan način. Kao ljudi, jesmo pod kontrolom naših gena i hormona. Za muškarce je to vizualna stvar. Zato žene postavljaju fotografije koje otkrivaju njihovu kožu i pokazuju njihove figure i obline. Žene su sklone gledati nas muškarce u smislu koliko su uspješni, kakav posao imaju, koliko novca zarađuju. Tako i muškarci i žene se međusobno sude na vrlo površnoj razini. Mislim da je u redu koristiti te elemente za privlačenje suprotnog spola na samom početku. “

Tagovi:

10 milijuna članova

10 milijuna članova iz cijeloga svijeta na najpoznatijoj stranici za upoznavanje. Pronađi ono što tražiš brzo, diskretno i sigurno. Pridruži se već danas.

 

Uključi se besplatno i pronađi djevojku za sebe